Yandaş yazar Fatih Tezcan eski eşini öldürmekle tehdit etti!

Yandaş yazar Fatih Tezcan eski eşini öldürmekle tehdit etti!

Çocuklarına şiddeti aşıladığı video ile daha önce gündeme gelen yandaş yazar Fatih Tezcan, kendisine çocuklarını göstermediği gerekçesiyle eski eşini öldürmekle tehdit etti.

Yandaş yazar Fatih Tezcan, çocuklarını görmesine izin vermediği gerekçesiyle eski eşini öldürmekle tehdit etti. 

"DEVLET KAÇ KADIN CİNAYETİ DAHA OLMASINI BEKLİYOR?"

Tezcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, "Bugün yasal olarak çocuklarımla olma günümken anne 2 oğlumu 1 kızımı kaçırdı. Bayramlar başta olmak üzere bütün hayatları boyunca babalara bu velayet işkencesini çektiren devlet yetkilileri, çocuklarıyla beraberler mi? Devlet bu zulüm yasalarını değiştirmek için kaç kadın cinayeti daha olmasını bekliyor? Devlet hangi hakla babalara çocuk işkencesi yapıyor?" ifadelerini kullandı. 

Tezcan'ın tehditler savurduğu paylaşımlarında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarını etiketlemesi de dikkat çekti. 

Fatih Tezcan geçtiğimiz yılbaşı gecesinde 2 yaşındaki çocuğuyla birlikte yer aldığı skandal video ile tepki toplamıştı. Tezcan söz konusu videoda, oğluna cep telefonundan Fethullah Gülen'in fotoğrafını gösterip, "geberince bunun mezarını patlatacaklar değil mi oğlum" şeklinde ifadeler kullanıyor. 

DAHA FAZLA