Yandaş sunucunun Fethullah Gülen'e övgüleri ortaya çıkmaya devam ediyor

Yandaş sunucunun Fethullah Gülen'e övgüleri ortaya çıkmaya devam ediyor

Ekran başında hakaretleriyle tanınan yandaş sunucu Erkan Tan'ın Fethullah Gülen'e yönelik "beyefendiyi saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandığı bir paylaşımı ortaya çıktı.

Yandaş A Haber'de sunuculuk yapan ve ekran başında savurduğu hakaretlerle bilinen Erkan Tan'ın Fethullah Gülen'e yönelik övgüleri bir bir ortaya çıkıyor. 

"BEYEFENDİYİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM"

Tan'ın 2012 yılında sosyal medya hesabında, Gülen cemaatinin yayın organı Samanyolu TV'nin sunucularından olan ve hakkında yakalama kararı bulunan Metin Yıkar'a yanıt olarak "Kardeşim, onlara güneş olan özverili öğretmenleri ve bütün bu işlerin mimarı Fettullah Gülen beyefendiyi saygıyla selamlıyorum..." ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımı ortaya çıktı.

"SİZ OLMADAN COŞAMIYORUZ"

Yandaş sunucunun TV8'de yaptığı bir programda da Fethullah Gülen için, "Ey bu işlerin mimarı, bu önemli çalışmaların oluşmasını sağlayan ve şu anda ABD'de bulunan sayın Fethullah Gülen, bu çabalarınız işte böyle çiçek oluyor, ağaç oluyor, şimdi coşkuyla on binlerle buluştu, bütün Andolu'yu geziyorlar. Sayın Fethullah Gülen yüreğimiz buruk, siz olmadan coşamıyoruz. Dönün artık, özledik" demişti. 

DAHA FAZLA