Yandaş medya yüzsüzlüğü: Şiddetin sorumlusu polis değil müzisyen

Yandaş medya yüzsüzlüğü: Şiddetin sorumlusu polis değil müzisyen

Havuz medyası utanmazlığıyla yine şaşırttı. AKP döneminde kadına, çocuğa, işsize, emekliye, gazeteciye, hukukçuya, toplumun tüm kesimlerine yönelen haksızlığın ve şiddetin savunucusu olan yandaş gazeteler, bu sefer Kadıköy metrosunda polis şiddetine uğrayan ve yaralanan çellist Gülşah Erol'u kaos odaklarının parçası olmakla suçladı.

Önceki gün Kadıköy metrosunda polis tarafından darp edilen müzisyen Gülşah Erol, bugün de havuz medyasının saldırısına uğradı. Bugün birinci sayfalarından Erol'u suçlayıcı haberler yapan Akşam, Güneş, Star gazeteleri olayı kaos odaklarının sosyal medya üzerinden yaptığı bir komplo girişimi olarak değerlendirdiler.

DAYAK YEDİĞİ İZLENİMİ VERDİ”

Emniyet tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada kullanılan, “önce Gülşah Erol saldırdı” yönlü açıklamayı öne çıkaran gazeteler, Erol'un 'sosyal medyayı kullanarak dayak yediği izlenimi yarattığı'nı yazdılar.

Güneş gazetesi ise, “eski numara” başlığıyla birinci sayfaya taşıdığı haberde, Erol'un polisleri “Abim Kandil'den yeni indi. Sizi gebertir” sözleriyle tehdit ettiğini, bu nedenle de polisin Erol hakkında işlem yaptığını yazarak yalanı üst boyuta taşıdı.

DAHA FAZLA