Yandaş Cengiz'in yöneticisi Erdemir'e başkan olarak atandı

Yandaş Cengiz'in yöneticisi Erdemir'e başkan olarak atandı

Yandaş Cengiz'in eski yöneticisi Erdemir'e yönetim kurulu başkanı olarak atandı.

Yandaş Cengiz'i eski yöneticisi Ömer Muzaffer Baktır, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'na Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Mart 2010’da Cengiz Holding’de göreve başlayan Baktır, Ekim 2011 tarihine kadar CFO-İcra Komitesi Üyeliği yapmış ve ardından Kasım 2011 tarihinden itibaren Ziraat Bankası'nda Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı görevini yapmaktaydı.

Baktır'ın uzmanlık alanı pazarlama olmasına rağmen Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandığı Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, özelleştirme ile OYAK tarafından satın alınmıştı.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Pandır görevinden ayrılırken, aynı göreve 16 Ocak tarihinden itibaren Ömer Muzaffer Baktır atandı.

Erdemir tarafından KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı - Murahhas Aza OYTAŞ İç ve Dış Ticaret A.Ş. temsilcisi olarak görev yapmakta olan Sayın Ali Aydın PANDIR, 06 Ocak 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere görevinden ayrılacaktır.

Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı - Murahhas Aza OYTAŞ İç ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından temsilci olarak Sayın Ömer Muzaffer BAKTIR 16 Ocak 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere belirlenmiştir."

DAHA FAZLA