Wikileaks'in maillerini yayınladığı 'Damat Berat' köpürdü: 'Kapalı kapılar ardındaki kahpeler...'

Wikileaks'in maillerini yayınladığı 'Damat Berat' köpürdü: 'Kapalı kapılar ardındaki kahpeler...'

Wikileaks'in yayınladığı maillerinin ardından Berat Albayrak ilk kez konuştu. TBMM'de konuşan Albayrak, 'Kapalı kapılar arkasından kahpece tehditleriyle bizi korkutmaya çalışsalar da korkmayacağız' dedi.

Wikileaks'in maillerini yayınladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, bakanlığın ve bağlı kurumların bütçeleri üzerinde hükümet adına yaptığı konuşmada, mailleri gündeme getirenlere 'cevap' verdi. Albayrak hakaretlerle dolu konuşmasında, "Kapalı kapılar ardında bizi tehdit etmeye çalışsalar da gölgelerden, gölgelerin arkasından kahpece tehditleriyle korkutmaya çalışsalar da Allahın izniyle biz hiçbir şeyden korkmayacağız. Burada, çok önemli bir nokta var. Biz önce kendimizi bileceğiz, milletimizi bileceğiz, rabbimizi bileceğiz, söylenen söze bakacağız bir muhatap var mı? Gölgelerden havlayanlara değil, o havlayanların ipini elinde tutan kahpelere mesaj vereceğiz. Ne mesajı vereceğiz biliyor musunuz? Önümüzdeki dönemde bu kahpeleri daha da kudurtacak bir gelişme açıklayacağım" dedi.

Albayrak konuşmasının devamında, "Şimdi, o birilerini kudurtacak bir adım atıyoruz, bakın, herkes burada dinlesin. Milli muhalefete de sesleniyorum yani milli olan muhalefet varsa onlar da dinlesin. Ülkenin alî menfaatine bir şey söylüyorum. Türkiye özellikle enerji politikalarında yeni dönemde, büyük enerji hacmi oluşturduğu ülkelerle milli parayla ticarete başlıyor. Bu ne demek biliyor musunuz? Bu, çok önemli bir şey demek. Ha, biz yine korkmuyoruz. Ben, yine o iplerini, havlattıklarının iplerini elinde tutanlara sesleniyorum; biz Allahtan başka hiçbir şeyden korkmayız" dedi.