WhatsApp'a bir özellik daha ekleniyor

WhatsApp'a bir özellik daha ekleniyor

WhatsApp’ı kullanıcıları uzun zamandır mesaj silme özelliğinin gelmesini bekliyordu. Söz konusu özelliğin ise geliştirilip test edildiği öğrenildi.

Dünya çapında milyarlarca insan tarafından kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir gün içinde sayısız mesajın iletilmesine vesile oluyor. Bu mesajların bir kısmı yanlışlıkla gönderiliyor. Bir kısmı ise gönderildikten sonra büyük bir pişmanlık yaratıyor. Dolayısıyla WhatsApp’ı tercih eden kullanıcılar uzun zamandır mesaj silme özelliğinin gelmesini bekliyordu. Geçtiğimiz aylarda ise bu özelliğin hazırlıklarının başladığına yönelik haberler gündeme gelmişti. Pek çok farklı kaynak WhatsApp kodlarında bu özelliğin altyapısının hazırlandığını fark etmişti. Arada geçen zamanın ardından mesaj silme özelliğine dair önemli bir gelişme yaşandı.

Log.com.tr'nin haberine göre yanlışlıkla gönderilen mesajları silmek çok yakında mümkün olacak. Bu paylaşıma göre WhatsApp sonunda merakla beklene özelliği Android ve iOS cihazlarda test etmeye başladı. Programa dahil olan kullanıcılar gönderdikleri mesajların rahatlıkla silinebildiğini görüyor. Silinen mesajların ardından “bu mesaj silinmiştir” uyarısı kalıyor. 

DAHA FAZLA