Uzman çavuş bir kadını öldürüp, ikisini de ağır yaraladı

Uzman çavuş bir kadını öldürüp, ikisini de ağır yaraladı

Kocaeli’de kendisinden ayrılmak isteyen eşini görmek için kayınvalidesinin evine giden uzman çavuş, eşinin ablasını öldürerek kayınvalidesi ve yeğenini de yaraladı.

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde kendisinden ayrılmak isteyen eşini görmek için kayınvalidesinin evine giden uzman çavuş, eşinin kız kardeşini öldürdükten sonra kayınvalidesi ve yeğenini de yaraladı.

İha’nın haberine göre Trabzon’un Tonya ilçesinde Uzman Çavuş olarak görev yapan Alper D., kendisinden ayrılmak isteyen eşi Aynur D. ile görüşmek için kayınvalidesi Nurhan D.’ye ait eve geldi. Kayınvalidesine ait eve geldikten kısa bir süre sonra birden başlayan tartışma sonrasında Alper D. yanında taşıdığı silahı ile rastgele ateş etmeye başladı. Alper D.’nin ateş etmesi üzerine ayrılmak istediği eşi Aynur D., yanına evde bulunan ablasının kızı B. Bozcan ile birlikte kaçarak komşusuna sığındı. Tartışma sırasında evde olan Aynur D.’nin ablası Aysun B., kendisine isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybederken 9 yaşındaki kızı F.Bozcan ve annesi Nurhan Y. ise yaralandı.

Ayrılmak istediği eşinin ateş ederek kendini kovalaması sonrasında kaçarak başka bir eve sığınan Aynur D. polisi arayarak yardım istedi. Bu sırada ateş ederek evden ayrılan Alper D. ise aracına binerek kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri kanlar içinde yerde yatan Aysun Bozcan’ın hayatını kaybettiğini, annesi Nurhan Y. ve kızı F. Bozcan’ın ise yaralandığını belirledi. Polisin geldiğini gören Aynur D. ve B.Bozcan da ekiplerin yanına giderek olanları anlattı.

112 ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ise ambulansla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

DAHA FAZLA