Üvey kızına tecavüz eden şahıs doğan çocuğu da cami avlusuna bıraktı

Üvey kızına tecavüz eden şahıs doğan çocuğu da cami avlusuna bıraktı

Manisa'nın Soma İlçesinde, 13 yaşındaki üvey kızı S.E.'ye 5 yıldır cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan 30 yaşındaki Ferhat A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

DHA’dan Serkan Özdemir’in haberine göre, kızına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla Ferhat A. ve eşi N.A., gözaltına alındı. Psikolog eşliğinde ifadesine başvurulan S.E.'nin 8 yaşından beri üvey babası tarafından cinsel istismara maruz kaldığını ve üvey babası tarafından hamile kaldığını söylediği belirtildi.

ÇOCUĞU CAMİ AVLUSUNA BIRAKMIŞ

Küçük çocuğun ifadesi doğrultusunda jandarmanın yaptığı araştırmada geçen Aralık ayında Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde cami avlusunda donmak üzereyken bulunan bebeğin S.E.'ye ait olduğu ve doğduktan sonra Ferhat A.'nın cami avlusuna bıraktığı ortaya çıktı.

Küçük kız ifadesinde, 9 Aralık 2016 tarihinde erkek bebek dünyaya getirdiğini ve bebeği Ferhat A.'nın 11 Aralık 2016 tarihinde Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde bir cami avlusuna bıraktığını söyledi. 

ÇOCUK ESİRGEME'YE TESLİM EDİLDİ

Yapılan araştırma sonucunda o tarihte cami avlusunda donmak üzereyken bulunan ve hastaneye götürüldükten sonra Ege adı verilen bebeğin annesinin S.E. olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan üvey baba Ferhat A., tutuklanırken, anne N.A., ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. S.E. ise ifadesi alındıktan sonra Soma Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildi.

DAHA FAZLA