Üvey babadan 12 yıl yaşındaki çocuğa 3 yıl boyunca tecavüz!

Üvey babadan 12 yıl yaşındaki çocuğa 3 yıl boyunca tecavüz!

Antalya’da bir üvey babanın 12 yaşındaki çocuğa 3 yıl boyunca fiili livata yoluyla tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Antalya’da bir üvey babanın 12 yaşındaki üvey kızına 3 yıl boyunca fiili livata yoluyla tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Aile İçi Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede gündelikçi olarak çalışan 3 kız çocuğu annesi 28 yaşındaki H.S. ve 12 yaşındaki imam hatip ortaokulu öğrencisi A.K.’nın Çocuk İzleme Merkezi’nde (ÇİM) alınan ifadeleri yer aldı. Hürriyet’in haberine göre A.K., cinsel istismar olayının ilk kez 4’üncü sınıfta yapıldığını anlatırken, istismarın 5,6 ve 7’inci sınıflarda da devam ettiğini söyledi.

‘ANNENE SÖYLEME’

Nitelikli cinsel istismarla suçlanan Y.S.’nin saldırılarının yatak odasında yaptığı belirtilirken, A.K.’nın ilk eylemden “İstemiyorum” diyerek ağlayarak kurtulduğu ancak daha sonra nitelikli istismarın gerçekleştiği belirtildi. Üvey baba Y.S.’nin fiili livata yoluyla yaptığı tecavüz sonrası A.K.’yı “Bunlar aramızda kalsın annene söyleme” dediği belirtildi. Y.S. ise A.K.’yı öz çocuklarından ayırmadığını ileri sürerek suçlamaları reddetti.

ÇİM: İFADEDE TUTARSIZLIK YOK

Çocuk psikiyatri uzmanı ve ÇİM Adli Görüşme Değerlendirme Raporu’nun da değerlendirildiği iddianamenin sonuç kısmında ise şu ifadeler yer aldı: “Mağdurun anlama, kavrama, kendini ifade etme becerileri açısından herhangi bir sorunu olmadığı ve yaşına uygun gelişim gösterdiği, mağdurun anlatımları ile beden dili ve duygu durumu arasında herhangi bir tutarsızlık olmadığının gözlemlendiği görülmüştür. Şüphelinin mahkemenizce yargılamasının yapılarak eylemine uyan ve tatbiki istenen sevk maddeleri gereğince cezalandırılması talep ve iddia olunur.”     

ANNE: PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM

Nitelikli cinsel istismarla suçladığı eşi Y.S’den iki çocuğu olan anne H.S., “Ben bir anne olarak bu işin peşini bırakmayacağım. Bu rezaleti sonuna kadar deşifre edip şu an hala sokaklarda gezen o adamın adalet önünde hesap vermesini sağlayacağım. Bu rezalet deşifre olmalı ki başka kız çocukları böyle bir sarsıntı yaşamasın” ifadelerini kullandı.

İstismar faili Y.S. hakkında Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

DAHA FAZLA