Urfa'da iş cinayeti: Akıma kapılan 1 işçi yaşamını yitirdi, 1 işçi ağır yaralı

Urfa'da iş cinayeti: Akıma kapılan 1 işçi yaşamını yitirdi, 1 işçi ağır yaralı

Urfa'da yüksek gerilim hattındaki arızayı gidermek için direğe çıkan işçiler Bilal Kırmızıtoprak ile Mehmet Emin Bardakçı akıma kapıldı.

Urfa'nın Siverek ilçesinde, arızayı gidermek için yüksek gerilim hattına çıkan ve bu sırada akıma kapılan 27 yaşındaki işçi Bilal Kırmızıtoprak yaşamını yitirdi, işçi Mehmet Emin Bardakçı ağır yaralandı.

DHA'nın aktardığına göre; Siverek ilçesine 35 kilometre uzaklıktaki Karakeçi Mahallesi'nde meydana gelen iş cinayetinde, Dicle Elektirk Dağıtım A.Ş.'nin arıza ekibinde görevli işçiler Bilal Kırmızıtoprak ile Mehmet Emin Bardakçı, mahallede bulunan yüksek gerilim hattındaki arızayı gidermek için direğe çıktı. Ancak, iki işçi çalıştıkları sırada birden akıma kapıldı. Akıma kapılan işçilerden Bilal Kırmızıtoprak olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Mehmet Emin Bardakçı ise çağırılan ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan ve vücudunda birinci derece yanıklar olduğu saptanan Bardakçı, Urfa'ya sevk edildi.

İş cinayetiyle ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.