'Ünlü balerin et çalarken yakalandı' iddiası

'Ünlü balerin et çalarken yakalandı' iddiası

Balerin Evlin Avidor, bir marketten et çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Ünlü balerin Evlin Avidor'un, İstanbul'da bir marketten 150 liralık et çaldığı iddia edildi. Daha önce de aynı markette et çaldığından şüphe edildiği için göz takibine alınan Avidor, market güvenliği tarafından polise ihbar edildi. Ünlü balerin tutuklanma istemiyle sevk edildiği Nöbetçi Hakimlikçe adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Avidor hakkında 'hırsızlık' iddiasıyla dava açıldı.

GÖZ TAKİBİNE ALINMIŞ

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre ünlü balerin, 3 Kasım’da İstinye'deki bir marketten alışveriş yaptığı esnada, iddiaya göre aynı marketten daha önce defalarca kilo et çaldığı iddiasıyla göz takibine alındı. Hızlı kasada ödeme yaptığı esnada, güvenlik görevlisi tarafından durduruldu. Avidor, aldığı her şeyin parasını ödediğini belirterek, marketten ayrılmak isterken, market görevlileri durumu polise bildirdi. Polislerin refakatinde poşeti incelenen Avidor'un aldığı 25 parçanın sadece 23'ünü ödediği kalan ikisini ödemediği öne sürüldü. Durumun fişle de tespit edildiği ileri sürüldü.

3 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA

Güvenlik görevlisi, Avidor'un daha önce de aynı marketten defalarca et çaldığını iddia edip, güvenlik kameralarını delil olarak sundu. Savcılık talimatıyla gözaltına alınan ünlü balerin, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Adli kontrol kararıyla serbest bırakılan Avidor hakkında savcılık tarafından hırsızlık suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

DAHA FAZLA