Üniversite öğrencisi kadına saldırı

Üniversite öğrencisi kadına saldırı

Üniversite öğrencisi genç kadını sokak sokak takip edip, apartmanda saldıran şüpheli gözaltına alındı

Zeytinburnu'nda üniversite öğrencisi genç kadını sokak sokak takip eden kimliği belirsiz bir şahıs, evinin bulunduğu apartmana giren genç kadına saldırdı.

İstanbul Zeytinburnu'nda, üniversite öğrencisi E.Ö. (19) tramvaydan inip evine doğru yürüdüğü sırada kimliği belirsiz bir şahıs tarafından takip edilmeye başlandı. Genç kadını oturduğu apartmana kadar takip eden şahıs, E.Ö. apartmana girdikten hemen sonra kendisi de apartmana girdi. Genç kadın, burada saldırıya uğradı. Genç kadın, saldırganın ağzını ve burnunu kapatması üzerine tekme ve çığlıklar atmaya başladı.

İHA'nın aktardığına göre; apartmanın içinde çığlıkları duyan ve apartman çıkışına doğru kaçan şahsı gören bina sakinleri, saldırganın peşine düştü ancak şahıs gözden kaçtı. Durumu ailesine anlatan E.Ö., kendisini takip eden şahıstan şikayetçi oldu.

Çığlıkları duyarak kapıyı açan bina sakini Aziz Sefa Hamioğlu, “Apartmanda oturan komşumuzun ikinci kat civarlarından çığlık sesini duydum. Ardı ardına çığlık seslerini duyunca apar topar kapıyı açtım ve aşağıya inen birisini gördüm. Sonra komşumuzun merdivenlerde oturduğunu görüp bir şey olduğunu anladım ve apartmanın çıkışına doğru koşmaya başladım. Şahıs köşeyi döndü hemen peşinden koştum ama kalabalığın arasından onu seçemedim ve kayboldu” dedi.

GÖRÜNTÜLER GÜVENLİK KAMERALARINDA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, genç kadın evine giderken geçtiği sokaklar üzerinde şahıs tarafından takip ediliyor. Oturduğu apartmanın sokağına geldiğinde kendisini adım adım takip eden şahıs genç kadın apartmana girdikten hemen sonra apartmana giriyor. Bir süre sonra apartmandan hızlıca inen şahsın önce binanın önündeki direğe çarpması, ardından yalpalayarak kaçış anı görüntülere yansıyor. 

SALDIRGAN YAKALANDI

Üniversite öğrencisi genç kızı adım adım takip edip apartmanda saldıran şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliği'nde sorguya alınan zanlının işlemleri sürüyor.

DAHA FAZLA