Trabzonspor'da cübbe, sarık ve şalvarlı futbolcu

Trabzonspor'da cübbe, sarık ve şalvarlı futbolcu

Trabzonspor'un üniversitede silah ve doktora dayak olaylarıyla gündeme gelen oyuncusu Aykut Demir, cübbe, sarık ve şalvar giyip poz verdi. Demir'in İsmailağa şeyhini de ziyaret ettiği öğrenildi.

(İleri Haber) Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir, İsmailağa cemaatine girdi. Cemaat mensuplarının giydiği cübbe, sarık ve şalvarı giyip poz veren Aykut, daha önce de meskun mahalde silahla ateş açma, doktor dövme gibi olaylarla gündeme gelmişti.

Aykut Demir'in geçtiğimiz cumartesi İstanbul'da oynanan Medipol Başakşehir maçından önce İsmailağa cemaatinin şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu'nu ziyaret ettiği öğrenildi.

HOLLANDA DOĞUMLU
1988 yılında Hollanda'da dünyaya gelen ve futbola bu ülkede başlayan Aykut Demir, 2009 yılında Gençlerbirliği'ne geldi. Burada 4 yıl oynadıktan sonra Trabzon'a transfer edilen Aykut, U17'lerden itibaren bütün Türk Milli takımlarında forma giydi.

İDOLÜ KURTLAR VADİSİ'NDEKİ ABDÜLHEY
2011'de Four Four Two dergisine röportaj veren Aykut Demir, televizyon dizilerinden en çok Kurtlar Vadisi’ni izlediğini dile getirmişti. Aykut, “Kurtlar Vadisi hayranıyım. İdolüm Abdülhey” demişti.

ÜNİVERSİTE BİNASINA KURŞUN
2 Eylül 2014'te Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü binasının ikinci katındaki pencereye bir mermi isabet etti. Yapılan incelemeler sonucu merminin Aykut’un tabancasından ateşlendiği ortaya çıktı. İfadesi alınan Aykut Demir hakkında ‘meskun mahalde ateş etme’ suçundan işlem yapıldı. Trabzonspor yönetimi bu olay nedeniyle kendisine 10 bin TL para cezası kesti ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde silahla dolaşmasını yasakladı.​

HASTANEDE DOKTORA YUMRUK ATTI
21 Ekim 2014'te, soğuk algınlığı şikayetiyle kız kardeşini Trabzon'da bir özel hastaneye götüren Aykut Demir, tahlil sonuçları çıkmadan kendisine bilgi vermek istemeyen doktora yumruk attı. Trabzonsporlu futbolcu, araya giren hastane görevlileriyle de kavga etti.

DAHA FAZLA