TMMOB'dan gazeteci Ayşenur Arslan moderatörlüğünde 'ihraç ve fazlası' forumu

TMMOB'dan gazeteci Ayşenur Arslan moderatörlüğünde 'ihraç ve fazlası' forumu

TMMOB, gazeteci Ayşenur Arslan moderatörlüğünde 'ihraç ve fazlası' forumu düzenleyecek.

TMMOB mimarlar Odası, gazeteci Ayşenur Arslan moderatörlüğünde, hukuksuz KHK'lar ile akademisyenlerin üniversitelerden ihraç edilmesi ile ilgili olarak 'İhraç ve Fazlası' forumu düzenleyecek.

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından düzenlenecek foruma ilgili olarak bir açıklama yayımlayan Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Karakuş Candan, "Türkiye bilimsel aklını yitiriyor. Beyin göçü Türkiye’nin geleceğini altüst ediyor." diyerek foruma çağrı yaptı.

25 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek ve Halk TV'den de canlı olarak yayınlanacak 'ihraç ve fazlası' forumunun çağrısı şöyle:

"Üniversiteden hocalarımızın ihraç edildiği bir süreçte, Türkiye bilimsel aklını yitiriyor. Beyin göçü Türkiye’nin geleceğini altüst ediyor. Kanun hükmünde kararnameler ile TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Kent İzleme Merkezi Danışma Kurulu üyeleri hocalarımızın da arasında olduğu akademisyenler üniversiteden ihraç edildiler. Emekli hocaların ders vermesi engellendi. Bu kapsamda Mimarlar odası Ankara Şubesi olarak düzenlediğimiz “ihraç ve fazlası” etkinliği Gazeteci Ayşenur Arslan moderatörlüğünde, ihraç edilen akademisyenlerin, siyasetçilerin, öğrencilerin, gazetecilerin katılımı ile gerçekleşecektir. Halk TV tarafından canlı yayınlanacak 'ihraç ve fazlası' forumuna katılımınız bilimsel aklın gücüne katkı sağlayacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Tezcan Karakuş Candan

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi

Yönetim Kurulu Başkanı

Tarih: 25.02.2017 (Cumartesi)

Saat: 14.00

Yer : Mimarlar Odası Fuaye Salonu Konur Sokak No:4"

DAHA FAZLA