TKP'den yeni bir sol atılım için Bostancı Gösteri Merkezi’ne çağrı

TKP'den yeni bir sol atılım için Bostancı Gösteri Merkezi’ne çağrı

Türkiye Komünist Partisi, 4 Haziran'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek buluşma için bir çağrı videosu yayınladı.

Türkiye Komünist Partisi (TKP); 4 Haziran Pazar günü saat 16.00'da İstanbul’da Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek "Yeni bir sol atılım için hep birlikte" başlıklı etkinlik için çağrı videosu yayınladı. 

"DEVRİMCİ BİR CUMHURİYET İÇİN"

"Türkiye'nin kurtuluşu için, devrimci bir cumhuriyet için, yeni bir sol atılım için buluşuyoruz!" ifadesiyle yayınlanan videoda, Birleşik Haziran Hareketi Yürütme Kurulu Üyesi Canan Kaftancıoğlu, DİSK Sosyal İş Genel Başkanı Metin Ebetürk, Barış Atay, Haydar Ertem, KHK ile ihraç edildiği görevine dönebilmek için aylardır direnen Veli Saçılık, Gezi Direnişi'nde hayatını kaybedenlerin aileleri ile Gezi Direnişi'nde polisin attığı gaz kapsülüyle gözünden yaralanan Volkan Kesanbilici'nin de etkinliğe katılacağı duyuruldu. 

KOMÜNİST BAŞKAN'DAN ÇAĞRI VAR

Öte yandan Dersim'in Ovacık ilçesinin belediye başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, sanatçı Barış Atay ve TKP Genel Başkanı Erkan Baş tarafından yayınlanan görüntülü mesajlarla da etkinliğe çağrı yapıldı.