Şort giydiği için bir kadını taciz edip dolmuşundan indiren şoför serbest bırakıldı

Şort giydiği için bir kadını taciz edip dolmuşundan indiren şoför serbest bırakıldı

İstanbul'da bir kadın yolcuyu dolmuşundan "Arap turistler gelecek" diyerek indiren ve şort giydiği için taciz eden şoför savcılık tarafından serbest bırakıldı.

İstanbul Eminönü'nde  27 Ağustos akşamı 34 TZA 33 plakalı dolmuşun şoförü Ramazan Karakaş, Çiğdem S. isimli kadın yolcusunu "Arap turist binecek" diyerek araçtan indirip, daha sonra da şort giydiği için taciz etti. 

Olayın ardından şoför hakkında polis suç duyurusunda bulunan Çiğdem S., polise verdiği ifadesinde, olayı şu şekilde aktardı:

"Arap kafilesi dolmuşa binince dolmuş şoförü benim inmemi istedi. Ben bu saatte evime başka türlü gidemeyeceğimi söyleyince de şoför, ‘Seni ücretsiz bir şekilde metroya bırakırım’ dedi. Bundan tedirgin oldum ve dolmuştan indim. Sonrasında bir arkadaşımı arayarak beni 15 dakika sonra aramasını söyledim. Dolmuştan indikten sonra şikâyet etmek için dolmuşun plakasını çektim. Bunun üzerine dolmuş şoförü el kol hareketleri yaparak geldi ve ‘Kendini kime s**tiriyorsan s*ktir. Zaten giyinmenden ne mal olduğun belli or*spu. Biz iyilik yapıyoruz o plakayı çekiyor. S*ktir git burdan!’ dedi. Bunun üzerine kendisine bir hakarette bulunmamış olmama rağmen neden bunları söylediğini sorduğumda da, ‘S*ktir git, elimde kalacaksın!’ şeklinde tehdit etmeye devam etti..."

"TURİST KALİFESİ VARDI ONLARA ÖNCELİK VERDİM"

Şoför Ramazan Karakaş ise ifadesinde yolcunun kendisinen taksi parası istediğini öne sürerek "Turist kafilesi geldi, engelli vardı onlara öncelik verdim. İnmesini söyledim, bayan benden taksi parası istedi. Vermedim, hakaret etmedim" dedi. 

Çiğdem S.’nin savcılığa yaptığı şikâyet üzerine gözaltına alınan şoför Ramazan Karakaş, emniyetteki sorgusunun ardından savcılığa sevk edildi. Karakaş, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

DAHA FAZLA