Şeref Malkoç, Bahçeli'yle dalga geçti: Yenikapı'da ömründe görmediği kalabalığı görecek

Şeref Malkoç, Bahçeli'yle dalga geçti: Yenikapı'da ömründe görmediği kalabalığı görecek

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç katıldığı canlı yayın programında Yenikapı’daki demokrasi mitingine katılacağını açıklayan Bahçeli için “ömründe görmediği kalabalığı görecek” dedi.Kaynak: Malkoç’tan Bahçeli hakkında olay sözler!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, FOX TV’de canlı yayınlanan Çalar Saat programına konuk oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin pazar günü Yenikapı’da yapılacak mitinge katılmasıyla ilgili konuşan Malkoç, “Bu tabi Devlet Bahçeli için de bir imkandır. Ömründe görmediği bir kalabalığa hitap edecek” dedi.

Malkoç'un, bu ifadeleri kullanırken gülmesi de dikkat çekti. 

Malkoç öte yandan, darbe girişiminin ardından yapılan düzenlemelerle ilgili, “Yargıyı düzeltmeden hiç birşey düzelmez. Bütün partiler bir araya gelip Anayasadaki yargıyı yeniden ele almalıyız” dedi.

Fenerbahçe'ye yönelik bir kumpas olarak yorumlanan 3 Temmuz süreciyle ilgili bir soruya yanıt veren Malkoç “Aziz Yıldırım Türkiye’de insanları futboldan soğutan adamdır. Fenerbahçeli taraftarlara bir şey söylemiyorum. Onlar demokrasiye bağlılıklarını gösterdiler. Ama Aziz Yıldırım hep yalan söylediği için 3 Temmuz sürecinde söylediği doğrulara da kimseyi inandıramadı” diye konuştu.