Şenol Güneş'ten 'milli takım' açıklaması: Doğru bulmuyorum

Şenol Güneş'ten 'milli takım' açıklaması: Doğru bulmuyorum

Milli Takım için adı geçen Beşiktaş'ta devam edeceğini açıklarken, teklifin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelmesi halinde de kararını değiştirmeyeceğini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanıyla da aynı şeyi paylaşırım. Görevde olanın milli takımda çalışmasını doğru bulmuyorum." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, Marbella Futbol Merkezi'nde gerçekleştirdiği basın toplantısında milli takımla ilgili konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

"BEŞİKTAŞ'TA YENİ SÖZLEŞME YAPTIM"

Fatih Terim'in ayrılmasının ardından Milli Takım için kendi adının geçtiği tartışmalara değinen Güneş, "Milli takım için benim adım geçiyor. Kim düşünüyorsa teşekkür ediyorum. İstenmek yaptıklarınızın doğruluğudur ama ben şu anda Beşiktaş'ta yeni sözleşme yaptım" şeklinde konuştu.

"MİLLİ TAKIMI BEĞENMEDİ İFADESİ YANLIŞTIR"

Bu konuda kendisinin söz sahibi olmadığını belirten Güneş, "Söz sahibi başkandır. Başkan 'seninle çalışmak istemiyorum derse' o zaman başka bir şey düşünürüm. Ben buradayım, burada olmaktan mutluyum. 'Milli takımı beğenmedi' ifadesi de yanlıştır, Beşiktaş'tan gideceğim görüntüsü de doğru değil. Zaman zaman maç sayıları üzerinden zaman zaman daha uzun süreli konuşuldu. Bu benim vereceğim karar değil" ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANIYLA PAYLAŞIRIM"

Şenol Güneş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3-4 maç için milli takımda görev yapması yönünde ricada bulunması halinde tavrının ne olacağın sorusuna ise, "Varsayımlarla konuşmak doğru değil ama aynı şekilde konuşurum. Ben veya bir başka çalışanın kulüple milli takımı götürmesini sağlıklı bulmuyorum. Sayın Cumhurbaşkanıyla da aynı şeyi paylaşırım. Görevde olanın milli takımda çalışmasını doğru bulmuyorum." şeklinde yanıt verdi. 

DAHA FAZLA