Sedat Peker’den işkence videosuna ilişkin açıklama: Çok daha fazla şiddeti hak ediyorlar

Sedat Peker’den işkence videosuna ilişkin açıklama: Çok daha fazla şiddeti hak ediyorlar

Mafya lideri Sedat Peker kendisi için çete üyelerinin bir kişiye uyguladığı işkenceye ilişkin açıklama yaptı. Peker, “Şahsıma karşı sosyal medyada bu iğrenç algı çalışmasını yapanlar, bunlara alet olanlar aslında bu görüntülerden çok daha fazla şiddeti bence hak ediyorlar” dedi.

Sedat Peker'in lideri olduğu çetenin üyeleri bir kişiye işkence uyguladıkları görüntüleri sosyal medyada paylaşmış, Peker de kendi hesabından paylaşımları retweet etmişti.

İşkence görüntülerine ilişkin sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Peker şiddeti reddettiğini belirterek, “Şahsıma karşı sosyal medyada bu iğrenç algı çalışmasını yapanlar, bunlara alet olanlar aslında bu görüntülerden çok daha fazla şiddeti bence hak ediyorlar” dedi.

Peker’in açıklaması şöyle:

"Eğer ki bunu yapanlar düşmanımsa, şahsıma yaptıkları algı çalışmalarında farklı bir boyuta geçtilerse onları ebediyete kadar lanetlerim. Şahsıma karşı sosyal medyada bu iğrenç algı çalışmasını yapanlar, bunlara alet olanlar aslında bu görüntülerden çok daha fazla şiddeti bence hak ediyorlar.

Ancak çok uzun senelerden bu yana kurmak istediği yeni bir düzen ve hayallerim var. Bu yüzden şiddeti reddediyorum. Tüm sevenlerimden ve akrabalarımdan bu konuda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum. Her zaman olduğu gibi ‘Bir umuttur yaşamak’ diyerek sizleri yüce Allah'a emanet ediyorum.”