Savcılıktan Emine Şenyaşar'a darp raporu

Savcılıktan Emine Şenyaşar'a darp raporu

Suruç'ta öldürülen esnaf Şenyaşar'ın ailesinin avukatı anne Emine Şenyaşar'a savcılığın darp raporu kararı verdiğini söyledi. Dosyaya gizlilik kararı getirildiğini söyleyen avukat, İleri'ye yaptığı açıklamada "Gerçeklerin ortaya çıkması için yoğun çaba sarfediyoruz" dedi.

Nazlı Eda Piyade

Suruç’ta yaşanan gerçeklere ilişkin AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söyledikleri bir bir yalanlanırken, bir bilgi de ailenin avukatından geldi. 

Urfa'nın Suruç ilçesinde AKP'li milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın seçim çalışmaları kapsamında yaptığı esnaf ziyareti sonrası çıkan olaylarda, eşi ve oğulları öldürülen Emine Şenyaşar hakkında darp raporu kararı çıktığı öğrenildi.

İleri Haber'in ulaştığı bilgilere göre, eşini ve iki oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar, savcılık talimatıyla darp raporu alacak.

SAVCILIKTAN ANNE EMİNE ŞENYAŞAR HAKKINDA DARP RAPORU KARARI

İleri Haber’e bilgi veren Şenyaşar ailesinin avukatı soruşturmanın devam ettiği bilgisini verdi. 

Saldırıda iki oğlunu ve eşini kaybeden Emine Şenyaşar'da darp izleri olduğunu bildiren avukat, savcılık talimatı ile kendisine rapor alındığını paylaştı.

AVUKAT: GİZLİLİK KARARI GETİRDİLER,GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMASI İÇİN YOĞUN ÇABA SARFEDİYORUZ

Soruşturmaya gizlilik kararı getirildiğini belirten Şenyaşar ailesinin avukatı “Soruşturma devam ediyor ancak gizlilik kararı olduğundan bize de ayrıntılı bilgi verilmiyor” dedi.Avukat, gerçeklerin ortaya çıkması için yoğun çaba sarf ettiklerini aktardı.

FADIL ŞENYAŞAR İFADE SIRASINDA ÖĞRENDİ

Avukat ayrıca, soruşturma kapsamında tutuklanan Fadıl Şenyaşar’ın savcılıkta ifade verdiği sırada babası ve iki ağabeyini kaybettiğini öğrendiğini paylaştı.