Sarayın topçusu Arda Turan resmen sarayın takımı Başakşehir’de

Sarayın topçusu Arda Turan resmen sarayın takımı Başakşehir’de

Sarayın futbolcularından Arda Turan, Medipol Başakşehir'e kiralık olarak transfer oldu.

Sarayın takımı Başakşehir Futbol Kulübü, Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı yandaş futbolcu Arda Turan için kulüp tesislerinde imza töreni düzenledi.

Törende konuşan Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Bizim için bir çok açıdan çok önemli bir gün. Bu transferi gerçekleştirmemizi sağlayan sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

‘4 MİLYON EURO’YA ‘EVET’ DEDİ’

"Arda Turan, yarım sezon için 2 milyon euro ve bonus alacak" diyen Gümüşdağ, "İkinci sezon da 4 milyon euro ve bonus alacak. Arda Turan'ın satın alma opsiyonu da bizde. Hiçbir ödeme yapmadan yüzde 25 ortak olduk. Sadece şampiyon olursak Barcelona'ya 300 bin euroluk bir ödeme yapacağız" diye konuştu.

​ARDA: İSTEYEREK GELDİM

Saray’a yakın futbolculardan olan, 16 Nisan başkanlık referandumunda “Evet” çağrıları yapan yandaş topçu Turan ise şunları söyledi:

"Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayalime ve istediğim şampiyonluk arzusuna ışık tuttukları için ve bana imkan sağladıkları için çok mutluyum. İnanarak ve isteyerek geldim.”

'TÜRKİYE'YE DÖNERSEM GALATASARAY'DAN BAŞKA KULÜPTE OYNAMAM'

İspanya'ya gittikten sonra "Türkiye'ye dönersem Galatasaray'dan başka kulüpte oynamam" ifadeleri sorulan Arda, "Kulübüm bana kucağını açarsa Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam' demiştim, hala geçerli, hiçbir şey değişmedi" dedi.

DAHA FAZLA