Saray medyasının Kaftancıoğlu’na saldırısı devam ediyor

Saray medyasının Kaftancıoğlu’na saldırısı devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı seçimlerini kazanan Canan Kaftancıoğlu seçilmesinin ardından Aydınlık, Ulusal ve Yeni Akit gibi gazete ve televizyonların saldırısına uğradı. Fatih Tezcan gibi yandaşlığıyla bilinen yazarlar da saldırıya destek çıktı.

Zeki Çetin

Kaftancıoğluna karşı CHP İstanbul İl Kongresi'nden önce kullanılan itham ve gerçekleştirilen saldırılar Kaftancıoğlu'nun kongrede il başkanı seçilmesinin ardından da devam etti. Seçimlerin ardından “Canan Kaftancıoğlu kimdir” başlığıyla haber hazırlayan Ulusal Kanal, Kaftancıoğlu’nu eski sosyal medya paylaşımları üzerinden hedef gösterdi.

AYDINLIKTAN ÇİRKİN İTHAM: “SOYADI AVANTAJI”

Kongreye katılıp seçimle bulunduğu görevi kazanan Kaftancıoğlu için “‘Soyadı’ avantajı sayesinde siyasete kazandırılmış bir figür” ifadelerini kullanan Aydınlık Gazetesi, Kaftancıoğlu’nun HDP ve BDP ile ilgili eski paylaşımlarını okurlarıyla paylaştı.

Kaftancıoğlu’nun 15 Temmuz’da kafa kesen canileri teşhir etmesinden rahatsızlık duyan Yeni Akit ise Kaftancıoğlu’nun halka hakaret ettiği iddiasında bulundu.

BÜYÜK OYUNU YİNE TEZCAN BOZDU!

Yandaşlığı ile bilinen Fatih Tezcan ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yine komplo teorilerine başvurdu. Seçimleri kazanan Kaftancıoğlu için “CHP ve PKK tabanını sokakta Erdoğan’a karşı birleştirip Polisle çatıştırma” ve “Mezhepçi kaos ve ideolojik iç savaş” iddialarında bulunan Tezcan, Kaftancıoğlu’nun ordu darbesi ve CIA – NATO müdahalesiyle bağlantılı olduğunu iddia etti.

TAKVİM: DOMUZ ETİ YİYORLAR

Bir diğer yandaş gazete Takvim ise Kaftancıoğlu ve ailesinin hobileri ve yedikleri le ilgilendi. Kaftancıoğlu ailesinin motorsikletleriyle ilgili haber yapan Takvim Kaftancıoğlu'na eşinin yedikleri üzerinden saldırdı. Takvim yaptığı haberde "Bİr oturuşta çeyrek domuz yiyorlar" ara manşetiyle düzeysizliğin sınırlarını zorladı.