'Sana cin musallat olmuş' diyerek çocuğa cinsel istismarda bulundu

'Sana cin musallat olmuş' diyerek çocuğa cinsel istismarda bulundu

Konya'da 55 yaşındaki M.Ş. adlı şahıs "Sana cin musallat olmuş" diyerek kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu.

Konya'da "kırık- çıkıkları tedavi ettiği" öne sürülen M.Ş. adlı şahıs, 17 yaşındaki kız çocuğuna "Seni çok bunaltmışlar. Çok korkmuşsun. Sana cin musallat olmuş" diyerek cinsel istismarda bulundu.

Geçen yıl geçirdiği bir trafik kazası ardından omuz ve bacaklarında ağrı oluşan kız çocuğu, daha önce babasının da gittiği öğrenilen, "kırık ve çıkıkları tedavi ettiği" öne sürülen M.Ş.’nin evine gitti. M.Ş., "Seni çok bunaltmışlar. Çok korkmuşsun" diyerek ailesinin yanında kız çocuğunun vücudunun çeşitli yerlerine dokunarak istismarda bulundu. Kız çocuğunun rahatsız olması üzerine aileye bir hafta sonra tekrar gelmelerini söyleyerek evden gönderdi.

DHA'nın aktardığına göre; bir hafta sonra M.Ş., kız çocuğuna ilaç verip, eline aldığı enjektör ile vücudunun çeşitli yerlerine dokunup, muayene ediyormuş gibi yaparak istismarda bulundu. Rahatsız olan çocuk tepki gösterince, 'İçine giren cinleri çıkarmak için yapıyorum' diyerek kendisini savunmaya çalıştı. Daha sonra aileye yine bir hafta sonra yeniden gelmelerini söyledi.

Sözde kırık- çıkık tedavi eden M.Ş., tekrar evine gelen kız çocuğunun anne ve babasını "Cin çıkaracağım. Siz korkarsınız. Odadan çıkın" diyerek yanlarından uzaklaştırmak istedi. Ancak, baba çıkmak istemedi ve odada kaldı.

M.Ş. bunun üzerine "Korkarsınız. Gözlerinizi bağlamam lazım" diyerek baba ve çocuğun gözlerini plasterle bantladı. Daha sonra kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmaya başlayan M.Ş., dua okuyormuş gibi mırıldanarak istismara devam etti. 

Yaklaşık 20 dakika süren "sözde tedavinin" ardından kız çocuğunu "çay hazırlaması için" mutfağa gönderdi. Peşinden de kendisi mutfağa gittiği belirtilen M.Ş., 'Bana eş olur musun?' diyerek istismarı sürdürdü. Kız çocuğu, gitmek istediğini söyleyerek evden ayrıldı, maruz kaldığı istismarı bir süre sonra ailesine anlattı. Ailenin polise şikayeti üzerine gözaltına alınan ve ’çocuğa cinsel istismar’ suçundan adliyeye sevk edilen M.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İĞRENÇ 'SAVUNMA'

Geçen hafta Konya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan M.Ş. duruşmada "cinsel bir amacı olmadığını" ve "evlenme teklif ettiğinin doğru olduğunu" söyleyerek kendisini savunmaya çalıştı. Cumhuriyet Savcısı ise verdiği esasa ilişkin görüşünde M.Ş. hakkında 26 yıl hapis cezası istedi, duruşma ertelendi.

DAHA FAZLA