Samsun'da 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan 4 kişi tutuklandı

Samsun'da 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan 4 kişi tutuklandı

Samsun'un Bafra ilçesinde kaçırılan 13 yaşındaki Ç.T., 6 gün sonra bulundu. Ç.T.'ye cinsel istismarda bulunan 4 kişi tutuklandı.

Samsun'un Bafra ilçesi Altınkaya Mahallesi'nde oturan 8'inci sınıf öğrencisi Ç.T., okula gitmek için evden çıktı. Bir daha eve dönmeyen kız çocuğunu merak eden ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Polis tarafından yapılan araştırmada okulda da olmadığı belirlenen Ç.T., olaydan 6 gün sonra ailesini arayarak eski komşuları C.U. adlı bir kadının Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki evinde olduğunu söyledi. Aile kızlarını alarak Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Büro Amirliğine götürdü. Konu ile ilgili soruşturma başlatan polis, biri kadın olmak üzere 6 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 6 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından dün akşam adliyeye sevk edildi. C.U., E.S., S.Ç ve T. U., çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından Ç.T.'ye cinsel istismarda bulundukları suçlamasıyla tutuklandı. M.A. ve M.A. adlı iki kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

(DHA)

DAHA FAZLA