Sakarya Valisi'nin tarikatçı abisi kadınları hedef aldı: Gelen öpsün, giden yalasın

Sakarya Valisi'nin tarikatçı abisi kadınları hedef aldı: Gelen öpsün, giden yalasın

Sakarya Valisi'nin İsmailağa Cemaati üyesi abisi kadınlar hakkında skandal ifadeler kullandı.

İsmailağa Cemaati'nin ikinci ismi olarak bilinen ve Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun ağabeyi olan Metin Balkanlıoğlu kadınlar için skandal ifadeler kullandığı videosu sosyal medyada dolaşıma girdi. Metin Balkanlıoğlu kadınlar için “Çık kızım al diplomanı, düğününü böyle yap, gelen öpsün giden yalasın” ifadelerini kullandı.

El işi ev işi derken gitti bizim din işi. Günümüzün dindar hanımlarının da modası bu. Süs bitkileri. Podyumda güzellik yarışmasındaki örtülü mankenler. Böyle mi olmalıydın yav?. Tesettürün de bir namusu bir şerefi var. Adam gibi örtün. Benim dinimi mıncıklama.Hz. Ayşe’nin yüreğini sızlatma.”

Vücudunun bir çizgisi belli olmasın. Ne bonkörsün be.‘Hesabını ben veririm’. Sanki lokantadasın. Açıl kızım al diplomanı, düğününü böyle yap, gelen öpsün giden yalasın. Belden kavramalı danslı düğünün olsun.” 

Sakarya Valisi İlhan Balkanlıoğlu, Valilik binasında İsmailağa cemaati üyeleri tarafından tekbirlerle karşılanarak makamına oturtulması tepki çekmişti.

15 TEMMUZ'DA KONUŞMA YAPMIŞ

Kadınlar hakkında çirkin ifadeler kullanan gerici Metin Balkanlıoğlu'nun 15 Temmuz'un ardından Kısıklı'da düzenlenen 'demokrasi nöbeti'nde konuşma yaptığı da ortaya çıktı.

DAHA FAZLA