Rıdvan Dilmen İzmir Marşı’ndan rahatsız oldu: Aylardır siyaset var tribünlerde

Rıdvan Dilmen İzmir Marşı’ndan rahatsız oldu: Aylardır siyaset var tribünlerde

TFF Başkanlığına aday olan Rıdvan Dilmen “Aylardır siyaset var tribünlerde, salonlarda. Önce onları halledin be kardeşim. İzmir Marşı’yla Atatürk’ü mü seveceksiniz?” dedi.

 TRT Spor programında Levent Özçelik'le yaptığı programda konuşan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen sözü İzmir Marşı’na getirerek rahatsızlığını belirtti. 

Dilmen, “Ben eleştiremez miyim yani? Ama ben kurbanlık koyun gibi tek başıma kaldım. Ben de en kahraman Rıdvan değilim ha. Fakat görüyorum. Aylardır siyaset var tribünlerde, salonlarda. Önce onları halledin be kardeşim. İzmir Marşı’yla Atatürk’ü mü seveceksiniz? İzmir Marşı’nı ben de gönülden söylerim. Ne Recep Tayyip Erdoğan için, ne başka birisi için…Ben bir şeye şahit oldum Rize’de. Rize’de bir maçta stat Recep Tayyip Erdoğan diye bağırıyor. Hemen uyardılar, bırakın siyaset yapmayın kardeşim dediler ya. İnanın böyle bakın.” diye konuştu.

“TAYYİP BEY TÜRKİYE İÇİN BİR ŞANS”

Dilmen Erdoğan için ise “bildiğin demokrat, sporu sporcuyu seven bir insandır” diyerek şunları söyledi:

“ Garip bir algı var. Dünyanın en büyük silahı algı, medya ve sosyal medya. Herkes onunla yönetiyor. Oradan biri bir yalan atıyor, en son kendi inanıyor. Ben tanıdığım için söylüyorum. Temsilciliğini yapmak da istemiyorum. Hayat dolu. Çok kindar, ne kindarı! ‘Tayyip bey duymasın şunu yapar’, Tayyip bey keşke bazılarına kindar olabilse. Dünyanın en uzlaşmacı adamı. İnan böyle bak. Onun için Ali Koç da, Sabancı da, kameraman kardeşimiz de bir. Şimdi bunun için sevdiğim bir insan var orada, demokrat olduğu için. Beni gerici yaptılar. Ne dini kullanırım, ne Atatürk’ü kullanırım. Atatürk de benim kalbimde dünyanın en büyük lideridir. Tayyip bey de Türkiye için bir şans, çok büyük bir liderdir. Şimdi ben bunu yaparken, benim aşık olduğum kulübümde A4 kağıdıyla öldürdüler bizi.””

 

 

DAHA FAZLA