Reuters: TSK uçakları YPG'yi vurdu

Reuters: TSK uçakları YPG'yi vurdu

Dün yaşanan saldırıda 1 askerin hayatını kaybettiği, 3 askerin ise yaralandığı Cerablus'a sabah erken saatlerde 2 tank eşliğinde sınırdan içeri askeri mühimmat kamyonu ve ZPT'lerin (Zırhlı Personel Taşıyıcı) giriş yaptığı görüldü. Öte yandan gece boyunca Cerablus'un iç noktaları ve güneyindeki bazı hedefler tank ve obüslerle vuruldu.Reuters'ın haberine göre, TSK'ya ait savaş uçakları ve topçuları Suriye'nin kuzeyindeki YPG hedeflerini vurdu.  Ajans haberini, Türk güvenlik kaynaklarına dayandırdı.

Dün yaşanan saldırıda 1 askerin hayatını kaybettiği, 3 askerin ise yaralandığı Cerablus'a sabah erken saatlerde 2 tank eşliğinde sınırdan içeri askeri mühimmat kamyonu ve ZPT'lerin (Zırhlı Personel Taşıyıcı) giriş yaptığı görüldü. Öte yandan gece boyunca Cerablus'un iç noktaları ve güneyindeki bazı hedefler tank ve obüslerle vuruldu.

Reuters'ın haberine göre, TSK'ya ait savaş uçakları ve topçuları Suriye'nin kuzeyindeki YPG hedeflerini vurdu.  Ajans haberini, Türk güvenlik kaynaklarına dayandırdı.