RedHack'ten Soner Yalçın'a yanıt: 'Reza'sıyla birilerinin önüne yatanların iftiraları bizim üzerimizde tutmaz!

RedHack'ten Soner Yalçın'a yanıt: 'Reza'sıyla birilerinin önüne yatanların iftiraları bizim üzerimizde tutmaz!

RedHack'i Gülen cemaatiyle bağlantılı göstermeye çalışan Sözcü yazarı Soner Yalçın'a yanıt gecikmedi: 'Belli ki "Reza"sıyla birilerinin önüne yatmış ama iftiraları/yalanları bizim üzerimizde tutmaz'.

AKP'ye verdiği destekle gündeme gelen Soner Yalçın, Sözcü gazetesindeki köşesinde yayımlanan yazısında, RedHack'in eylemleri ile Gülen cemaatinin faaliyetleri arasında kendince bağ kurmaya çalıştı.

"BERAT ALBAYRAK'IN 'SÖZCÜ'SÜ'

RedHack, iftira ve çarpıtmalarla dolu yazıyı kaleme alan Soner Yalçın'a 'Berat Albayrak'ın danışmanlarının "sözcüsü" Soner Yalçın'ın iftiralarına karşı açık cevabımız' başlıklı bir açıklamayla yanıt verdi.

"Odatv davasında avukatlarına, bilirkişi raporundaki kritik hataları gösterip zararlı yazılım eğitimi verdiğimizde kime karşılık destek veriyorduk?" denilen açıklamada, "Basın emekçileri nezdinde tüm siyasi tutsaklarla, vatan hainlerinin finansörü bir müptezeli bir torbaya koyacak kadar nasıl bir çamura bulaştığını merak ediyoruz. Eylem yaparken AKP'nin veya ABD'nın değil Sosyalist Mücadelenin gündemine göre hareket ederiz" ifadeleri yer aldı. 

[ih2]

"REZA'SIYLA BİRİLERİNİN ÖNÜNE YATANLARIN İFTİRALARI BİZİM ÜZERİMİZDE TUTMAZ"

Açıklamada, Sözcü'nün Sarıyer Armutlu mahallesinde evinde polis tarafından katledilen Dilek Doğan için 'canlı bomba' ifadelerini kullandığı haber hatırlatılarak, "Dilek Doğan haberinde olduğu gibi Gazetecilik etiği, onur ve namus kavramlarına sahip olmadıklarını biliyoruz" denildi. 

[ih3]

Açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı:

Sosyalistlerin ve Halkın gücüne inanmayanlar hep bir yerlerden medet umacaklardır, bunu anlıyoruz. Ancak Devrimcilerin yumruğu beyinlerinde patladığı o gün gerçeklerle yüzleşecekler.  Belli ki "Reza"sıyla birilerinin önüne yatmış ama iftiraları/yalanları bizim üzerimizde tutmaz".