'Polisim' diyerek silah doğrulttu, otobüs kaza yaptı

'Polisim' diyerek silah doğrulttu, otobüs kaza yaptı

Ataşehir'de 'polisim' diyen şahıs şoföre silah çekti, kontrolsüz kalan özel halk otobüsü kaza yaptı.

İstanbul Ataşehir'de 'polisim' diyen bir şahıs özel halk otobüsü şoförüne silah doğrulttu. Görüntüler, otobüsün güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay dün saat 15.30 sıralarında Küçükbakkalköy'de meydana geldi. Özel halk otobüsünün güvenlik kameralarına yansıyan olayda iddiaya göre, otobüste yolculuk eden şahıs durak harici inmek istedi, şoför Sultan Ahmet Yazıcı ise kural dışı olduğunu söyleyerek inmesine izin vermedi. Bunun üzerine ikili arasında kavga çıktı.

OTOBÜS KAZA YAPTI

Kavga sırasında kontrolsüz kalan otobüs öndeki araca çarparak durdu. Yolcu dolu otobüste yaşanan kavga sırasında 'polisim' diyen şahıs, şoför Yazıcı'ya silah doğrulttu. Yazıcı da o sırada kollarına atılarak, silahlı şahısla bir süre boğuştu. Ardından şoför Yazıcı fenalaştı, silahlı şahıs ise kaçarak ortadan kayboldu. Yazıcı, yolcular tarafından çağrılan sağlık ekiplerince Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yazıcı, İçerenköy Polis Merkezi'ne giderek kendisine silah doğrultan şahıstan şikayetçi oldu. Silah doğrultan şahıs hakkında arama çalışmaları başlatıldı.

'POLİS OLDUĞUNU SÖYLEDİ'

Yazıcı olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Boğuşurken belindeki silahı çıkardı, mermiyi ağzına verdi ve polis olduğunu söyleyerek küfürler etti. Olay daha da büyümesin diye silahın üzerine atladım. Toplu taşımada insanların hayat tehlikesi var. Polis olduğunu söyledi, herhangi bir kimlik göstermedi. Kimlik gösterse de, polis olsa dahi indirecek pozisyonum olmadığı için orada indirmemi isteyemezdi" dedi.

DAHA FAZLA