Polis boşanmak isteyen eşi ve ailesine ateş açtı: 1 ölü, 5 yaralı

Polis boşanmak isteyen eşi ve ailesine ateş açtı: 1 ölü, 5 yaralı

Kilis'te, polis Hakan K. Kilis Adliyesi’nde kendisinden boşanmak isteyen eşi ve eşinin ailesinin üzerine ateş açtı; 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Kilis'te, boşanma davasının görüldüğü adliyeye tabancasıyla giren polis Hakan K., eşinin ve eşinin ailesinin üzerine ateş ederek 1 kişiyi öldürdü, 5 kişiyi yaraladı.

Kilis Adliye Sarayı'nda öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Urfa'nın Halfeti ilçesinde görevli polis Hakan K. ile kendisi gibi Kilisli olan eşi Özay K. ayrıldı. Kilis'e dönen Özay K., polis Hakan K.'dan boşanmak için dava açtı. Bugün görülecek olan ilk duruşma için Kilis'e gelen sivil kıyafetli Hakan K., polis kimliğini göstererek tabancasıyla adliye binasına girdi.

DHA'nın aktardığına göre; Hakan K. duruşma salonu önünde tabancasını çıkararak ateş etmeye başladı. Hakan K.'nın tabancasından çıkan kurşunlara hedef olan eşinin erkek kardeşi 20 yaşındaki Ömer Zorlu olay yerinde yaşamını yitirirken, eş Özay K. ile annesi Emine Zorlu ve erkek kardeşi Rıza Zorlu ve taraflarla ilgisi olmayan adliye binasında bulunan Emine K. ile Mehmet K. yaralandı. 1 kişiyi öldürüp, 5 kişiyi yaralayan Hakan K., daha sonra tabancasını göğsüne ateşleyerek intihara teşebbüs etti.

Silah seslerinin duyulmasının ardından adliyeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Adliye içi ve çevresinde yoğun önlem alınırken, yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İntihara teşebbüs eden polis Hakan K. da hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

DAHA FAZLA