Perinçek: Bu nasıl müslümanlık?

Perinçek: Bu nasıl müslümanlık?

Yıllar içinde sürekli siyasi tavrını ve müttefiklerini değiştirerek başladığı noktayı dahi unutan Perinçek, bu sefer de İslam'ın bayraktarlığına soyundu

Doğu Perinçek bir kere daha döndü. Herkesi,"ABD emperyalizmine karşı AKP saflarında birleşmeye" çağıran Perinçek, ABD'nin Suriye'ye saldırısına AKP'nin verdiği desteği, İslam açısından yanlış buldu.

Perinçek Antep'e gidip Suriye'lilere elini uzatacağını söylediği açıklamada şunları söyledi:

“Suriye devletinin, Suriye ordusunun, Suriye milletinin, kardeşlerimizin, komşularımızın yanındayız. Yüreklerimiz onlarla birlikte çarpıyor. Amerikan emperyalizmine karşı verdikleri bu kahramanca direnişi destekliyoruz. Şimdi Gaziantep'e gidiyorum. Sınırdan da komşularımıza elimi uzatacağım ve onlara Türk milletinin desteğiniz ifade edeceğiz.

'BU HÜKÜMET HAÇLININ HÜKÜMETİ'

ABD'nin füzelerini memnuniyetle karşıladığını açıklayan hükümet, mazlumların, müslümanların vurulmasını memnuniyetle karşılayan Tayyip Erdoğan hükümeti, Türk milletini kesinlikle temsil etmiyor. Bu nasıl müslümanlık, bu nasıl komşuluk, bu nasıl kardaşlık. Bu hükümet haçlının hükümeti. Müslüman dünyası bu haçlıları 1200 yıldır tanıyor."