Patronlardan AKP'ye savaş desteği

Patronlardan AKP'ye savaş desteği

TÜSİAD ve TÜMSİAD adlı patron örgütleri, TSK ile ÖSO'nun Afrin saldırısına destek açıklamasında bulundu.

Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD)  ve Tüm Sanayi ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından, TSK'nın cihatçı ÖSO ile birlikte Afrin'e yönelik düzenlediği saldırıya destek açıklaması yapıldı.

'TERÖR ODAKLARINA KARŞI HAKLI MÜCADELE...'

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, yaptığı yazılı açıklamada, "Terör odaklarına karşı haklı mücadelede yüreğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimizle birlikte." ifadelerini kullandı.

Bilecik açıklamasının devamında, "Dileğimiz, kahraman askerlerimizin zaferi ve yurda sağ salim dönüşleridir. Zeytin Dalı Harekatı sayesinde sınırlarımızda barışın ve huzurun kalıcı olarak tesisini temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

'DUALARIMIZLA DEVLETİMİZİN VE ORDUMUZUN YANINDAYIZ'

TÜMSİAD tarafından yapılan destek açıklamasında ise "Bugün başlatılmış olan bu harekat ile Türk Askeri, başta Afrin'de olmak üzere terör gruplarına ve destekçilerinin terör devleti hayaline ağır darbe vururken bölge halkına da dost ve kardeş yardım elini uzatacaktır. TÜMSİAD olarak her zaman olduğu gibi Zeytin Dalı Harekatı'nda da dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzu kamuoyuna duyurur, Allah-u Teala'dan Mehmetçiğimizi muzaffer kılmasını dileriz." ifadeleri kullanıldı.