Patlamada ölen tavşanına suni teneffüs yaptı

Patlamada ölen tavşanına suni teneffüs yaptı

Denizli'de bir apartta meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Tavşanı ölen apartman sakini gözyaşları içinde suni teneffüs yaptı.

Patlama bugün saat 20.00 sıralarında Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi 5020 sokaktaki apartın en üst katında meydana geldi. Apart dairesinde gaz sıkışması sonucu büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi, ardından da yangın çıktı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE SUNİ TENEFFÜS YAPTI

Patlamanın yaşandığı apart dairesinin bir alt katında İranlı bir kadına ait kafes içindeki tavşanda itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Tavşanını kafesten çıkaran kadın, suni teneffüs yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Ancak tavşanın ölümünün ardından gözyaşı döktü.

4'ÜNCÜ KATTAN ATLADI

Öte yandan patlamada yaralanan Mikail Şentürk, kendisini 4. Katın camından aşağı attı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis, doğal gaz firmasına bağlık ekipler ve tedbir amaçlı AFAD ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri, itfaiye tarafından kurtarılan yaralıları hastanelere kaldırdı. Yaralılardan Şentürk’ün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DAHA FAZLA