Özgecan'ın babası: Nihat Doğan haftalarca taciz etti

Özgecan'ın babası: Nihat Doğan haftalarca taciz etti

Özgecan Aslan’ın babası Nihat Doğan’ın kendilerini defalarca arayarak görüşmek için taciz ettiğini söyledi.

Nihat Doğan, Özgecan Aslan’ın babası Mehmet Aslan ile çekilen fotoğrafını 'mini etek' tweet'ini hatırlatarak, kendisine tepki gösterenleri hedef alan bir notla paylaşmıştı. Aslan paylaşımın ardından yaptığı açıklamada, söz konusu fotoğrafın çekildiği görüşmenin gerçekleşmesi için Nihat Doğan’ın  kendilerini sürekli taciz ettiğini söyledi.

‘SÜREKLİ TACİZ ETTİ’

İki yıl önce annesiyle birlikte Tarsus'a gelen Nihat Doğan'ı kabul ettikleri için pişman olduklarını söyleyen Mehmet Aslan " Birileri Nihat Doğan'a akıl vermiş ‘Git barış’ diye... Her gün arıyordu, bizi sürekli taciz etti. Bu haftalarca sürdü. Biz de sonunda ısrarlara dayanamayıp kabul ettik. Çünkü bizim ağzımızda, gönlümüzde barış ve kardeşlik var. Ama kendi kavgasında bizi kullanması bizi üzdü. Bu yüzden sosyal medya hesabımda ‘Nihat Doğan'ın adımızı insanlığımızı ve nezaketimizi kullandığı için şahsiyetsizliğini ve karaktersizliğini bir kez daha ortaya koymuş ve bizleri de kendisini ve annesini kabul ettiğimiz için pişman etmiştir. Kendisini kınıyorum’ yazdım. Kendisi ile görüşmeyi kabul ettiğimiz için pişmanız, hata etmişiz" dedi.

‘KİŞİSEL, SAÇMA KAVGALARINA ALET ETTİ’

Hürriyet’e konuşan Aslan Nihat Doğan'ın 2 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafı paylaşmasına çok kızdığını belirterek" O fotoğraf özeldi. Çekildiğini biliyordum ama izinsiz paylaşması onun karakterini ortaya koydu. Biz kendi halinde insanlarız, kişisel saçma kavgalarına bizi neden alet ediyor! Doğan'a dava açacağım yönünde çıkan haberler doğru değil. Böyle şeylerle uğraşamayız " dedi.

Özgecan Aslan'ın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çeken Nihat Doğan'ın 2 yıl önce Özgecan'ın babası Mehmet Aslan çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşması çok konuşulmuştu.