Otobüste bir kadına cinsel organını göstererek tacizde bulunan şahıs yolcular tarafından darp edildi 

Otobüste bir kadına cinsel organını göstererek tacizde bulunan şahıs yolcular tarafından darp edildi 

Adana'da belediye otobüsünde bir kadına cinsel saldırıda bulunan Mehmet B. vatandaşlar tarafından yakalanıp darp edildikten sonra polise teslim edildi.

Adana Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma aracında kucağında çocuk olan bir kadına cinsel organını göstererek cinsel tacizde bulunan Mehmet B.’yi vatandaşlar önce darp etti, sonra polise teslim etti.

İHA’nın aktardığına göre, kadın, çığlık atıp yanındaki Mehmet B.'ye vurmaya başladı. Kadının çığlık atması üzerine otobüs sürücüsü aracı durdurdu. Bu sırada vatandaşlar da kadının yanına geldi. Genç kadın, şahsın cinsel organını çıkartarak kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.

Bunun üzerine vatandaşlar, Mehmet B.'yi darp etmeye başladı. Otobüs sürücüsü ise hemen kapıları kapatarak polisi aradı. Polis gelene kadar vatandaşlar da B.’yi tutup bırakmadı. Polis, olay yerine gelince otobüsün kapıları açıldı ve Mehmet B., polis tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Genç kadın ise gözyaşları içinde polise şahıstan şikayetçi olduğunu söyledi.

DAHA FAZLA