Oscar'daki yanlış anonsa açıklama: Nasıl gerçekleştiğini araştırıyoruz

Oscar'daki yanlış anonsa açıklama: Nasıl gerçekleştiğini araştırıyoruz

Oscar ödülleri için verilen oyların sayımından sorumlu PricewaterhouseCoopers, (pwc) En İyi Film ödülünün yanlış anons edilmesi hakkında bir açıklama yaptı.

2017 Oscar Ödülleri sahiplerini bulurken en iyi film ödülü yanlış açıklandı. En iyi film dalında ödülü La La Land'in kazandığının açıklanmasının ardından kısa süre sonra ödülü Moonlight'ın kazandığı belirtildi.

Independent’da yer alan habere göre, PricewaterhouseCoopers’dan yapılan açıklamada şunlar dendi:

“Sunuculara yanlış kategori zarfı verildi ve keşfedildiğinde hemen düzeltildi. Moonlight, La La Land, Warren Beatty, Faye Dunaway ve Oscar izleyicileri için En İyi Film ödül duyurusu sırasında yapılan hatadan dolayı özür dileriz.Şu anda bunun nasıl bir şekilde gerçekleştiğini araştırıyoruz ve bunun olmasından dolayı çok üzgünüz.Adayların, Akademi'nin, ABC'nin ve Jimmy Kimmel'in durumu ele alma biçimleri için teşekkür ederiz.

‘KOMİK OLMAYA ÇALIŞMIYORDUM’

Kendisine verilen yanlış zarf nedeniyle En İyi Film kategorisinin kazananı olarak La La Land’i anons eden Warren Beatty de sahneden yaptığı özür açıklamasında “Zarfı açtım ve Emma Stone – La La Land yazıyordu. “Bu yüzden uzun bir süre sessiz kaldım ve Faye’e baktım. Komik olmaya çalışmıyordum” dedi.

DAHA FAZLA