'Örümcek Zamanı' 22 Nisan'da Kadıköy Emek Tiyatrosu'nda izleyiciyle buluşuyor

'Örümcek Zamanı' 22 Nisan'da Kadıköy Emek Tiyatrosu'nda izleyiciyle buluşuyor

İzmirli topluluğu Baraka35, ilk oyunu "Örümcek Zamanı" ile 22 Nisan saat 20:30'da Kadıköy Emek Tiyatrosu'nda sahne alıyor.

Baraka35, üniversite yıllarından beri tanışan dört tiyatrocu arkadaşın bir araya gelmesiyle oluşan İzmirli bir topluluk. Eütt, ÖkmSahnesi, Ege Sanat Atölyesi, Beyoğlu Kumpanya gibi tiyatro gruplarının deneyimi ile kendi metinlerini oluşturan, yeni sahneleme biçimleri ve dramaturjik yaklaşımlar üzerinde yoğunlaşan bir topluluğa dönüştürmeyi hedefleyen Baraka, ilk oyunu "Örümcek Zamanı" ile sahne alıyor.

Örümcek Zamanı, 35'li yaşlarında; aile, iş hayatı, statü, para ve aşk ilişkileri gibi güncel yaşamın karmaşık bağlantıları içinde kaybolmuş, ama hala varolma savaşı veren üç farklı erkeğin ortaklaşa hikayelerini sahneye taşıyor.

“Tek başına katlanılan hayatlar, bir türlü içinden çıkılamayan döngüler ve merkezi görünmez hale gelmiş baskılar... Ne iyi gelir? Aklı devre dışı bırakmak mı, bir örümceğe dönüşmek mi? Yoksa akışına bırakıp, yuvarlanan kayayı bir kez daha tepeye taşımak mı?” sorularını yönelten oyun 22 Nisan saat 20:30'da Kadıköy Emek Tiyatrosu'nda izleyicinin karşısında olacak.

DAHA FAZLA