Ormanlık alanda kaybolan anne ve çocuk, Bear Grylls'in teknikleri ile hayatta kaldı

Ormanlık alanda kaybolan anne ve çocuk, Bear Grylls'in teknikleri ile hayatta kaldı

Avustralya'da ormanlık alanda 10 gün boyunca mahsur kalan anne ve oğlu, Bear Grylls'in teknikleri ile hayatta kaldı.

Avustralya'da Michelle Pittman ve on yaşındaki oğlu Dylan, mahsur kaldıkları ormanlık alanda 10 gün sonra sağlıkla şekilde bulundu. 

Mount Royal Ulusal Parkı'nda 2 Ekim Pazartesi günü çıktıkları gezide kaybolan anne ve oğlu için geniş çapta arama çalışmaları başlatılmıştı.

Anne ve oğlun mahsur kaldıkları süre boyunca maceraperest ve hayatta kalma uzmanı Bear Grylls'ten öğrendiklerini kullanarak su topladığı ve bu şekilde hayatta kaldığı kaydedildi. Arama çalışmalarına katılan bir yetkili, "Bitkilerden su yalayıp, delikleri kazarak su bulmuş ve yaprakları kullanarak su tutmayı başarmışlar" diye konuştu.

Anne ve oğlun, dehidrasyon (su kaybı) ve böcek ısırığı tedavisi almak için hastaneye kaldırıldığı ve durumlarının iyi olduğu bildirildi.

BEAR GRYLLS KİMDİR?

'Ayı Adam' olarak bilinen Bear Grylls 'İnanılmaz Kurtuluş' (Man vs. Wild) programında vahşi bir ortama bırakılıp hayatta kalmaya çalışıyor. Dünya çapında 1.2 milyarlık bir izleyici kitlesi bulunan Bear Grylls çiğ et ve dışkı yiyip, gerekirse idrar da içiyor.

Onu tüm dünyaya tanıtan, dünyadaki bazı vahşi ortamlara bırakılarak ayakta kalmak için ne yapacağını gösterdiği basit ama etkileyici televizyon şovu 'Man vs. Wild' oldu.

DAHA FAZLA