Öğretmenden ortaokul öğrencisi 2 kız çocuğa cinsel istismar!

Öğretmenden ortaokul öğrencisi 2 kız çocuğa cinsel istismar!

Kütahya’da ortaokul birinci sınıfta okuyan 2 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu belirtilen 39 yaşındaki öğretmen U.K. gözaltına alındı.

Kütahya’da ortaokul birinci sınıfta okuyan 2 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu belirtilen sosyal bilgiler öğretmeni 39 yaşındaki U.K. gözaltına alındı.

Şehit Uzman Çavuş Hasan Kahraman Ortaokulu’nda sosyal bilgiler öğretmeni olan U.K., öğretmenler odasında kimsenin olmadığı sırada odaya tenis raketi almaya gelen kız öğrenci N.U.’ya elle cinsel saldırıda bulundu. N.U., öğretmen U.K.’nın elini ısırıp odadan kaçtı. U.K. daha sonra N.U.’ya olayı kimseye anlatmaması için tehdit etti.

U.K., daha sonra da din dersi sırasında sınıfa girerek kız öğrenci A.D.’yi dışarı çıkardı ve kız öğrencilerin tuvaletine götürdü. A.D., kendisine cinsel organını gösteren öğretmen U.K.’ye tekme atıp tuvaletten kaçtı ve müdürün yanına giderek olayı anlattı. DHA ‘nın haberine göre okul müdürünün durumu polise bildirmesi üzerine öğretmen U.K., ile A.D. adlı kız öğrencinin ders sırasında sınıftan çıkmasına izin veren din dersi öğretmeni A.L.A. gözaltına alındı. A.L.A., polis ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Cinsel saldırıya uğrayan öğrenciler A.D. ve N.U.’nun aileleri de U.K.’dan şikayetçi oldu.

Suçlamaları kabul etmeyen U.K., sorgulanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

DAHA FAZLA