Oğlunun eşine göz dağı vermek için yavru kediyi parçaladı

Oğlunun eşine göz dağı vermek için yavru kediyi parçaladı

Adana’da oğlunun eşi ile davalık olan bir şahıs, kadının çocuklarıyla beslediği yavru kediyi parçalara ayırarak tehditte bulundu.

Adana Yüreğir’de Ali Urak, davalı olduğu, oğlunun eşi Zeytin Urak’ın çocuklarının gözü önünde yavru kediyi vahşice parçalara ayırarak öldürdü. Kayınpeder ve ona yardım eden oğlu serbest bırakıldı.

Eşi cezaevinde olan Zeytin Urak, eşinin babası ile arsanın üstüne yaptıkları ev yüzünden mahkemelik oldu. İddiaya göre Kayınpeder Ali Urak, oğlu cezaevine girince evin tapusunu diğer oğlunun üzerine yaptı ve gelini Zeytin Urak’dan 10 bin TL para istedi. Yıllardır aynı evde yaşayan Zeytin Urak mahkemeye başvurdu. Mahkeme süreci devam ederken, tehdit ve baskılara maruz kalan kadın, birçok kez şikayette bulunmasına ve uzaklaştırma karar olmasına rağmen bir sonuç alamadı.

‘SİZİ DE BÖYLE PARÇALARA AYIRACAĞIM’

Son olarak tehditlerin şiddetini artıran kayınpeder, mahkeme tarafından uzaklaştırma kararı olmasına rağmen, 19 Mart’ta Zeytin Urak’ın evine giderek kapılarının önünde besledikleri yavru kediyi oğlu Soner Urak ile birlikte, torunlarının gözü önünde parçalara ayırarak öldürdü ve evin çatısına attıktan sonra “Sizi de böyle parçalara ayıracağım” diyerek tehdit etti.

Ajanimo’da yer alan habere göre, yaşanan olay sonrası çocuklarının ve kendisinin çok korktuğunu belirten Zeytin Urak, “Çocuklarımın psikolojisi bozuldu, beslediğimiz kedinin bu şekilde öldürülmesi onları çok etkiledi. Yardım ve adalet istiyoruz” açıklamasını yaptı.

SERBEST BIRAKILDILAR…

Zeytin Urak’ın şikayeti üzerine gözaltına alınan Ali Urak ve oğlu Soner Urak’a Tehdit ve Mala Zarar Vermek’ten işlem yapılıp sonrasında serbest bırakıldı.

DAHA FAZLA