Nevşin Mengü’nün yeni adresi belli oldu

Nevşin Mengü’nün yeni adresi belli oldu

CNN Türk’ten istifa eden Ana Haber sunucusu Nevşin Mengü’nün yeni adresi belli oldu.

CNN Türk ile yollarını ayıran ana haber spikeri Nevşin Mengü’nün yeni adresi belli oldu. Mengü, her Salı Deutsche Welle Türkçe'de ‘Nevşin Mengü ile Birebir’ adlı bir program yapacak.

Tanıtımında "Soruyu soruyoruz yanıtını alıyoruz, lafı dolandırmak yok, laf kalabalığı yok, soruya alakasız cevap vermek yok: Birebir" ifadelerinin kullanıldığı programda, Mengü, konuklarına gündeme dair sorular soracak.

NE OLMUŞTU?

ABD’yi ziyaret eden Erdoğan’ın Trump ile süren 23 dakikalık kısa görüşmesine ilişkin yaptığı yorumda, “Girdi çıktı 23 dakika” diyen Nevşin Mengü, CNN Türk yayının dan çekildi. CNN Türk Ana Haber sunuculuğu görevinden alındığı iddia edilen Nevşin Mengü, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Dönücem yakında görüşürüz” demişti. Daha sonra Sözcü yazarı Uğur Dündar Twitter’dan yaptığı açıklamada spiker Mengü’nün CNN Türk’ten istifa ettiğini açıklamıştı. Dündar, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli haberci Nevşin Mengü sağlam kişiliğine uygun davranışla CNN Türk’ten istifa etti. Böylece meslek siciline onurlu bir sayfa ekledi…” ifadelerini kullanmış, Mengü de, Twitter hesabından “Severek ayrıldık, olur bazen öyle. Hayırlısı olsun” diyeren Dündar’ı doğrulamıştı.

DAHA FAZLA