Nedim Şener AKP'ye yanaştı: CHP, FETÖ ile işbirliği yapıyor

Nedim Şener AKP'ye yanaştı: CHP, FETÖ ile işbirliği yapıyor

Posta yazarı Nedim Şener, CHP'yi Fethullah Gülen cemaatiyle işbirliği yapmakla suçlayarak, "Ben kendi düşüncelerimle bir partinin cemaatle işbirliği içinde olduğunu söylüyorum. Niye söylüyorum bunu? Onların elinde olduğunu bildiğimiz bazı belgeleri bir süre sonra o siyasi partinin yetkililerinde görüyorum" dedi.

Son dönemde AKP'ye verdiği destekle bilinen Posta yazarı Nedim Şener, 4 Eylül Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sivas 6'ncı Kitap Günleri'nde yaptığı konuşmada CHP'yi eleştirdi. 

"İNSAN BU İŞBİRLİĞİNDEN UTANIR"

CHP'yi Fethullah Gülen ile işbirliği yapmakla suçlayan Şener, "Türkiye'de muhalif kesimlerin AK Parti ile mücadele etmek için zaman zaman müttefik olduklarını görüyorum. Ben kendi düşüncelerimle bir partinin cemaatle işbirliği içinde olduğunu söylüyorum. Niye söylüyorum bunu? Onların elinde olduğunu bildiğimiz bazı belgeleri bir süre sonra o siyasi partinin yetkililerinde görüyorum. Siyasi partiye baktığımızda bu belgeleri meclisteki konuşmalarda yayınlıyorlar. İşbirliği yapıyorlar ve insan bu işbirliğinden utanır" ifadelerini kullandı.