Müslüman Gençlik Onur Yürüyüşü'ne saldırı çağrısı yaptı

Müslüman Gençlik Onur Yürüyüşü'ne saldırı çağrısı yaptı

Müslüman Anadolu Gençliği adlı cihatçı gençlik örgütü 19 Haziran’da yapılacak Trans Onur Yürüyüşü’ne ‘İbneleri Yürütmüyoruz, oradayız, seni de bekliyoruz’ bildirisiyle saldırı çağrısı yaptı.

Müslüman Anadolu Gençliği (MAG) adlı cihatçı gençlik örgütü, bu yıl 19 Haziran’da Taksim’de yedincisi yapılacak Trans Onur Yürüyüşü’ne saldırı çağrısı yaptı.

Bu yıl Orlando’daki katliamının gölgesinde ‘Direniş ve Barış’ temasıyla yapılacak olan etkinlikler kapsamında LGBTİ örgütleri, demokratik toplum örgütleri, insan hakları örgütleri ve duyarlı kamuoyunun katılımıyla 19 Haziran Pazar günü yapılacak Trans Onur Yürüyüşü’ne ‘İbneleri Yürütmüyoruz’ başlıklı bir bildiriyle Müslüman Anadolu Genliği adlı örgüt provakasyon çağrısı yaptı.

‘ONURSUZ SAPIKLARI YÜRÜTMÜYORUZ’

19 Haziran’da Trans Onur Yürüyüşü’nün başladığı saat 17.00’den bir saat önceye, saat 16.00’ya buluşma koyan MAG’lılar, ‘İbneleri Yürütmüyoruz, Oradayız’ çağrısıyla yayınladıkları bildiride şu çirkin ifadeleri kullandı: “Onursuz sapıkları yürütmüyoruz! 19 Haziran’da, onur yürüyüşü! İronik ismiyle düzenlenecek olan rezilliğe müsaade etme! Müdahale et! Seni de bekliyoruz.”

Örgütün yetkililerinden Fatih Ayhan da Nabız Haber adlı gerici siteye yaptığı açıklamada, “Kendini şeyettirmek isteyenlerin onur neresinde. Kendini g*t davasını toplumun böyle gözünün önüne getirilmesi ne menem bir şeydir. Bu aşşağılıklığa izin vermeyeceğiz” ifadeleriyle yürüyüşe müdahale çağrısı yaptı.

SKANDAL SÖZLER: G*T DAVASI, SAPIKLIK, ONURSUZLAR…

Sitede yer alan haber ve Ayhan’ın verdiği demeçte, Onur Yürüyüşü’ne saldıracaklarını alenen ilan eden tehdit dolu açıklamaları şöyle:

"Onuru yürüyüşü" adı altında sergilenmek istenen iğrençliğe karşı, Müslüman Anadolu Gençliği harekete geçti; Bu aşağılık organizasyona izin vermeyeceklerini belirten gençler, "O gün biz de orda olacağız ve onlara buranın Anadolu olduğunu hatırlatacağız"

Günlerdir medyada reklam edilen, tanıtılan aşağılık organizasyon, Müslüman Anadolu Gençliğinin tepkisini çekti! Konu ile ilgili Nabız Haber'e açıklama yapan MAG yetkilileri, bu iğrençliğe izin vermeyeceklerini belirterek, bir "etkinlik" başlattıklarını ve konuya duyarlı tüm insanları bu etkinliğe davet ettiklerini açıkladılar.

"Onursuz sapıkları yürütmüyoruz! Bu onursuzluğa müsade etme, müdahale et!" çağrısı yapan tanıtımları sosyal medya hesabından duyuran gençlik, 19 Haziran'da Taksim'de, bu pisliğe müdahele etmek için orda olacaklarını belirtiyorlar!

Geçen sene de benzer bir rezilliğin yaşandığını belirten MAG sözcüleri, bu aşağılık organizasyonun bu kadar alenen desteklenmesine bir anlam veremediklerini belirtiyorlar.

"Bu topraklar bugüne kadar böyle bir iğrençliğe sahne olmadı"

Konu ile ilgili Nabız Haber'e konuşan MAG yetkilisi Fatih Ayhan;

"Çok özür dileyerek söylüyorum, afedersiniz, kendi "g*t davası"nı bu şekilde toplumun gözünün önüne getirlimesi, insanların gözünün içine sokulması ne menem bir şeydir. Bu topraklar bugüne kadar böyle bir iğrençliğe, rezilliğe sahne olmadı!. Derdiniz ne sizin kardeşim!” diye konuştu.

“NİYE BU KADAR REKLAM EDİLİYOR? NE DEMEK ONUR YÜRÜYÜŞÜ”?

“Bu iğrençliğe "Onur Yürüyüşü" adının verilmesinin bile, ne kadar aşağılık, ne kadar "onursuz" bir organizasyon olduğunu göstermeye kafi diyen Ayhan "Afedersiniz, yine çok özür dileyerek söylüyorum, kendini şeyettirmek isteyen insanların bu davranışının "onur" neresinde? Özellikle bu ismi seçtiklerini düşünüyorum. Dünyada en aşağılık hareket nedir diye soracak olursanız, kendi "g*tünün davası" için sokağa çıkma işidir derim! Bir de, bu iğrençlik, bu sapıklık niçin bu kadar "reklam" ediliyor? Niye bu pisliğin bu kadar tanıtımı yapılıyor?" diye konuştu.

"PROVAKASYON İDDİALARI"

"Bu iğrençliğe izin vermiyoruz!" etkinliğini başlatmaları üzerine, kendilerine "provakasyon" ithamında bulunanlara da cevap veren Fatih Ayhan, "Ne provakasyonu?. Eğer ortada bir provakasyon varsa, bu rezilliğe müsade edenlerdir provakatör! Müslüman Türk milletinin önüne, böyle bir iğrençlikle çıkmak provakasyon değil de, bizim bu rezilliğe karşı çıkmamız mı provakasyon!?" diye konuştu!

"KUR'ÂN'DA LÂNETLENEN SAPIKLIK!"

Bu sapıklığın Kur'ân'da lanetlendilğini belirten Fatih Ayhan; "Bu ve benzeri organizasyonlar, dünyada belli güçler tarafından özellikle desteklenmekte, azgınlık ve sapkınlık, 'şirin gösterilmeye' çalışılmaktadır" diye konuştu.

"Bu azgınlık ve sapkınlığın niye böyle reklam edildiği de böylece anlaşılıyor" diyen Ayhan; "Asıl amaç, yani bu iğrençliği böyle toplum önünde reklam etmekteki asıl amaç, gençlere, neslimize, milletimize, çocuklarımıza bu pisliği "normal bir şeymiş" gibi göstermek... İşte biz de buna müsaade etmeyeceğiz!" dedi!"

Örgütün aralarından gençlik kolları başkanının da bulunduğu üyeleri de sosyal medya hesaplarından söz konusu bildiriyi paylaşarak provakasyon çağrısıne devam etti.