Mühendislerden sandıklara sahip çıkma çağrısı: 'Hayır'lar bize emanet

Mühendislerden sandıklara sahip çıkma çağrısı: 'Hayır'lar bize emanet

Toplumcu Mühendisler ve Mimarlar Meclisi, Hayır ve Ötesi ile birlikte yürütülen çalışmalar kapsamında referandum günü sandıklarda müşahitlik görevi için destek çağrısında bulundu.

Toplumcu Mühendisler ve Mimarlar Meclisi, referandumda 'Hayır' oyunu korumak için sandığa sahip çıkmaya çağırdı. Toplumcu Mühendisler ve Mimarlar Meclisi, Hayır ve Ötesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmalar hakkında "Hayır'lar mühendislere emanet" sloganıyla bir açıklama yayımladı.

'16 Nisan'da gün boyu beraber, yan yana Hayır'ı korumak için' destek isteyen Toplumcu Mühendisler ve Mimarlar Meclisi, referandum öncesi avukatlar ile yapılacak olan müşahitlik eğitimine de davette bulundu.

"İki dudak arasında hayatımızın belirlenmesine Hayır diyoruz" denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Sevgili meslektaşımız,

İki dudak arasında hayatımızın belirlenmesine Hayır diyoruz. İşine, ekmeğine, memlekete sahip çıkan, savunan, tencere tava ses çıkaran güzel insanlara hep inandık, inanıyoruz.
Hayırın ötesindeki umuda inanıyoruz.

16 Nisan'da kurulacak sandıklara, "Hayır"ımıza sahip çıkmak için birbirimize ihtiyacımız var.
Gel, beraber 16 Nisan günü mühendis, mimar, şehir plancıları olarak oyların güvenliğinin sağlanmasında bize ihtiyacı olan Hayır ve Ötesi'nin yönlendireceği birkaç okulu da biz koruyalım.

16 Nisan'da bu okullar bize emanet diyelim. Gün boyu beraber, yan yana Hayır'ı korumaya ne dersin?
Bu gönüllülüğün içinde olur musun? Bizimle iletişime geç.

25 Mart Cumartesi günü avukatımızla müşahitlik eğitimi ve organizasyonumuzu yapmak için buluşuyoruz. Seni de bekliyoruz.

Saat: 14:00
Yer: Mimarlar Odası Büyükkent Şubesi / Karaköy