Minibüsçü dehşeti: Genç çifti hastanelik ettiler

Minibüsçü dehşeti: Genç çifti hastanelik ettiler

Trafikte başlayan tartışmanın ardından genç çifte bir saldırı gerçekleşti.

İstanbul’da Kadıköy Belediyesi civarında motosikletle ilerleyen Samet Yüksel ve Seren Okur çifti, trafikte tartıştıkları bir minibüs şoförü ve muavin tarafından saldırıya uğradı. Yoldan geçerken olayı gören iki minibüs şoförünün de katıldığı saldırı sonucu genç çift hastanelik oldu.

Maltepe’den motosikletle yola çıkan Samet Yüksel ve Seren Okur, Kadıköy Belediyesi yakınlarına geldiklerinde önlerinde ilerleyen bir minibüs yolcu almak için aniden durdu. Bu sırada yayalara çarpmamak için frene basan Samet Yüksel, güçlükle durabildi.

Genç çift minibüs şoförüne tepki gösterirken, şoför ve yanındaki muavin ise motosikletli çifte iddiaya göre küfürle karşılık verdi. Yaşanan tartışmanın ardından minibüs şoförü ile muavin araçtan inerek motosiklet sürücüsü Samet Yüksel ve arkadaşı Seren Okur’a fiziki saldırıda bulundu. Bu sırada yoldan geçmekte olan iki minibüs şoförü de durarak motosikletli çifte saldırdı.

Bir anda dört kişinin saldırısına uğrayan Samet Yüksel aldığı darbelerden dolayı yaralanırken, kız arkadaşı Seren Okur ise baygınlık geçirdi.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Hastaneye kaldırılan ve aldığı darbelerden dolayı vücudunun birçok yerinde morluklar oluşan Seren Okur, tedavisinin ardından minibüs şoförlerinden şikâyetçi oldu.

‘4 KİŞİ BENİ YERDE TEKMELEDİ’

Olayın ardından konuşan Okur, şunları söyledi:

“Akşam Kadıköy’e gezmeye gidiyorduk. Motosiklet benim, arkadaşım sürmek istemişti. Ben de verdim. Birlikte yolda giderken Kadıköy girişinde bir minibüs yolcu almak için tek şeritli yolda aniden durdu. Yolcular da hemen minibüse yönelince az kaldı bir kadına çarpıyorduk. Şoföre yanlış yerde durmasından dolayı tepki gösterdik. Bize küfürle karşılık verdiler. Sonra feci şekilde dövdüler. Her tarafıma vurdular. Çok acı çektim. Acıdan bayılmışım. Gözlerimi hastanede açtım. Motosiklet sürdüğüm için biliyorum, minibüsçüler çok saygısızlar. Yolun ortasında duruyorlar, birden önümüze geçiyorlar. Çok defa ezilme tehlikesi geçirdim. Ayrıca bir kadın olmama rağmen dört kişi beni yerde tekmeledi. Arkadaşımı da feci şekilde dövdüler. Motosikletimi yere devirip tekmelediler. Motor hasar aldı. En az 7 bin liralık masrafı çıktı. Biz onlara sadece ‘Neden burada duruyorsunuz’ dedik. Olay sonrası kaçmışlar. Minibüsün plakasını aldım. Polislere şikâyetçi oldum. Mahkemede hesap verecekler"

DAHA FAZLA