Mini etek giyen kadına saldıran gerici: Giyim tarzı nefsimi tahrik etti

Mini etek giyen kadına saldıran gerici: Giyim tarzı nefsimi tahrik etti

Minibüste Ramazan ayında etek giydiği için bir kadına saldıran gerici ifadesinde kadının giyim tarzının nefsini tahrik ettiğini söyledi.

İstanbul Pendik'te Melisa S. isimli genç kadına bir minibüste Ramazan ayında mini etek giydiği için saldıran Ercan Kızılateş'in ifadeleri ortaya çıktı.

Kızılateş kamuoyundan gelen tepkiler nedeniyle gözaltına alındı ancak daha sonra serbest bırakıldı.

BirGün’den Mustafa Kömüş’ün haberine göre, ’Kadınların bu şekilde giyinmesi insanın nefsini tahrik ediyor' diyen Kızılateş bu ifadelerinin ardından bir de Sağlam'dan şikayetçi olduğunu belirtti.

“GİYİM TARZI NEFSİMİ TAHRİK ETTİ”

Saldırgan ifadesinde şunları söyledi:

“Ben minibüsün arka koltuğunda yolculuk yapıyordum. Ayakta yolculuk yapan şortlu bir bayan sağ tarafta ön koltuğa oturdu.  Bayanın apış arası gözüküyordu. benim dikkatimi çekti niyetli olduğum için bayan şahsı ikaz ettim.

Bayan arkadaşım edep ve haya denen bir şey var. Siz bu şekilde toplu taşıma aracına binmeniz hiç yakışı kalmamış dedim. Bayan da bunun üzerine sen de o zaman bakma arkadaşım dedi. “

Nefis denen bir şey var. İnsanlar bazen nefsine hakim olamıyor.Sizin giyim tarzınız benim nefsimi tahrik etti dedim.

HEM SALDIRDI HEM ŞİKAYETÇİ OLDU

İfadesinde darp ettiğini reddeden saldırgan kendisine hakaret ettiği iddiasıyla yumruk attığı  Melisa. S.’den şikayetçi oldu.

DAHA FAZLA