Milli Eğitim ve Ensar'dan cihatçı nesil çalışması: Beraber şehit gazi olalım!

Milli Eğitim ve Ensar'dan cihatçı nesil çalışması: Beraber şehit gazi olalım!

Milli Eğitim, Karaman’da çocuklara tecavüz skandalının odağındaki Ensar Vakfı ile yürüttüğü ortak proje kapsamında, ‘cihatçı nesil’ çalışması yapıyor. Ensar Vakfı Genel Müdürü’nün bu kapsamda Vali ve Milli Eğitim Müdürünün de bulunduğu programda çocuklara “Beraber şehit ve gazi olalım” dediği ortaya çıktı.

Milli Eğitim, Karaman’da infiale yol açan, erkek çocuklara tecavüz skandalının odağındaki yandaş Ensar Vakfı ile yürüttüğü ortak proje kapsamında, ‘cihatçı nesil’ yetiştirme çalışmaları yapıyor. Ensar Vakfı Genel Müdürü’nün bu kapsamda, yaptığı bir konuşmada “Beraber şehit ve gazi olalım” dediği ortaya çıktı.

15 yılda eğitim sistemini adım adım karanlığa gömen AKP hükümeti, dindar nesil yetiştirme hayalinden geri adım atmıyor. Yeni Anayasa’da laikliğin olmaması gerektiğini söyleyen Meclis başkanı, cihatçı nesil yetiştirme projeleri kapsamında okullarda adı tecavüzlere ve çeşitli skandallara karışmış yandaş vakıflarla Milli Eğitim'in el ele vererek çalışma yapması, hükümetin, eğitim sistemindeki hedeflerine açıklık getiriyor.

Ensar Vakfı Batman Şubesi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen “Batman Ensar Eğitim ve Kültür Evi-2” projesinin kapanış programında, Ensar Genel Müdürü ve Batman Valisi’nin skandal bir konuşma yaptığı ortaya çıktı.

Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader

ENSAR MÜDÜRÜNDEN BAKANLIK VE VALİYE TEŞEKKÜR

Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Ensar Vakfı Batman Şube Başkanı’nın da katıldığı, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan bir programda konuşma yapan Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, “Beraber şehit olup, beraber gazi olacağız” ifadelerini kullandı.

Kader, “Her yerde ülkemiz üzerinde bazı oyunlar oynanmakta ve bombalar patlamaktadır. Vatanımızı korumak adına beraber şehit olup, beraber gazi olacağız. Bu projelerin gerçekleşmesinde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sayın Valimize çok teşekkür ederiz” dedi.

VALİDEN AKP VE OSMANLI PROPAGANDASI

Batman Valisi Ahmet Deniz ise yaptığı konuşmada AKP ve Osmanlı propagandası yaptı. 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatan Vali Deniz, “Milletimizin vatanı ve bayrağı için ölümü nasıl göze aldığını hepimiz gördük” dedi.

“Bu hainler 1071'in, 1453'ün intikamını almaya çalışıyorlar” ifadelerini kullanan Vali Deniz, Türkiye’nin bölgede ve dünyada söz sahibi olduğunu iddia ederek, bu nedenle kaosun hedefi haline geldiğini savundu. Vali Deniz’in sözleri şöyle: “Ülkemiz son 10-15 yıldır, çok ciddi mesafeler kat etti. Bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmaya başladı. Bu da bazılarını rahatsız etmeye başladı. Cihan İmparatorluğunun üzerine kurulan bir Cumhuriyetim demeye başladığın için bu hainler başımıza her türlü kötülüğü yapmaya başladı. Amaçları bizi Suriye ve Irak gibi yapmaktır.”

VALİ: KURTULUŞ İMANLI BİR GENÇLİK YETİŞTİRMEKTEN GEÇİYOR

Batman Ensar Eğitim ve Kültür Evi-2” projesinin 18 Aralık’ta yapılan kapanış programında konuşan Vali Deniz, AKP hükümetinin ‘dindar-kindar nesil’ projesini akıllara getiren sözlerine şöyle devam etti: “Bu memleketin kurtuluşu, vatanını ve bayrağını seven ‘imanlı’ bir gençlik yetiştirmekten geçmektedir. Hepimize çok büyük görevler düşüyor, şehitlerimize layık olmaya çalışacağız.”

‘BU MİLLET DÜŞERSE İSLAM DÜŞER’

Gece gündüz demeden çalışılması gerektiğini söyleyen Deniz, “Bu millet düşerse son kale olan İslamı alem düşer. Bunu hepimiz biliyoruz, onun için bu hainler üzerimize geliyorlar” iddiasında bulundu.

DAHA FAZLA