Milli eğiitm şube müdüründen okullara Erdoğan için sipariş: 50 öğrenci ve 3 öğretmen hazır edilsin

Milli eğiitm şube müdüründen okullara Erdoğan için sipariş: 50 öğrenci ve 3 öğretmen hazır edilsin

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçedeki okullara bir yazı gönderilerek, Erdoğan’ın kaymakamlık binası önünde yapacağı konuşmaya 50 öğrencinin, 3 öğretmenin ve 1 idarecinin hazır bulundurulması istendi.

Referanduma çok az bir süre kalmışken Erdoğan’ın yaptığı evet mitingleri için okullar, öğrenciler ve tüm kamu kurumları seferber edildi. Rektörler, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından gönderilen yazılarda öğrenciler bu etkinliklere katılmaya zorlanıyor.

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Turgay Akyol okullara gönderdiği yazıda adeta sipariş vererek öğrencilerin, öğretmenlerin ve bir idarecinin Erdoğan’ın konuşacağı mitinge götürülmesini istedi.

Akyol’un imzasıyla okullara gönderilen yazıda “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan 27 Mart 2017 pazartesi günü saat 17.00’de ilçemiz Kaymakamlık önündeki meydanda halka hitap edeceklerdir. Bu nedenle okullarımızın 50 öğrenci 3 öğretmen ve 1 idareci ile saat 14.30’da kaymakamlık önündeki meydanda okullar için ayrılan alanda hazır bulunmaları müdürlüğümüzce uygun görülmüştür.

Makamlarımızca da uygun görüldüğü taktirde gereğini onay emirlerinize arz ederim” dendi.

[ih2]