Metro Turizm otobüsünde muavinden kadın yolcuya cinsel saldırı

Metro Turizm otobüsünde muavinden kadın yolcuya cinsel saldırı

Metro Turizm'in Muğla'dan İstanbul'a giden otobüsünde bu sabah saat 05.40'da bir muavin, uyuyan bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. Yaşanan skandalın polise aksetmesi üzerine muavin kaçarken, Metro Turizm yönetimi olayı doğruladı ve muavinden hesap soracaklarını, mağdur kadına da destek vereceklerini söyledi. Saldırgan serbest bırakıldı.

Metro Turizm'in Muğla'dan İstanbul'a giden otobüsünde bu sabah saat 05.40'da bir muavin, uyuyan bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. Yaşanan skandalın polise aksetmesi üzerine muavin kaçarken, Odatv'ye konuşan Metro Turizm yönetimi olayı doğruladı ve muavinden hesap soracaklarını, mağdur kadına da destek vereceklerini söyledi. Saldırgan serbest bırakıldı.

Metro Turizm'in dün akşam saat 19.15'te Muğla'dan kalkarak İstanbul'a giden 483465 sefer sayılı otobüsünde skandal bir olay yaşandı. Otobüsün muavini, bu sabah saat 05.40'da Yalova feribotundayken mastürbasyon yaptı ve daha sonra uyuyan bir kadın üniversite öğrencisi yolcunun üstüne boşaldı. Kadının uyanarak çığlık atması üzerine muavin önce “su döküldü” dedi, daha sonra ise kaçtı.

Kadın yolcunun şikayeti üzerine olay yerine gelen polis, otobüste inceleme yaptı. Skandal, mağdur kadının arkadaşının Ekşi Sözlük’te yaşananları anlatmasıyla ve görüntülerini paylaşmasıyla sosyal medyada yayıldı.

METRO TURİZM: OLAY DOĞRU

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk, Odatv'ye olayı doğrularken, muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını söyledi.

Çiğdem Öztürk Odatv’ye şu açıklamayı yaptı:

“Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı tanıyarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; diğer taraftan biliyorum bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuzun psikolojik durumunu düzeltebilmek için, psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz."

DAHA FAZLA