Metin Çulhaoğlu’na Armağan: Sosyalizmin Yön Arayışı kitabı okurlarıyla buluşuyor

Metin Çulhaoğlu’na Armağan: Sosyalizmin Yön Arayışı kitabı okurlarıyla buluşuyor

Ülkemizin önde gelen marksist düşünür, yazar ve siyasetçilerinden Metin Çulhaoğlu’nun devrim ve sosyalizm mücadelesindeki 50. yılına armağan olarak hazırlanan “Sosyalizmin Yön Arayışı” adlı derleme kitap okurlarına ulaşıyor. 22 aydın, bilim insanı ve yazarın makalelerinden oluşan “Sosyalizmin Yön Arayışı” İleri Kitaplığı Yayınları tarafından basıldı. 

Türkiye sosyalist hareketinde marksist düşüncenin yetkin ve nitelikli temsilcisi Metin Çulhaoğlu’nun 70. doğum günü ve sosyalizm mücadelesindeki 50. yılı bir armağan kitapla kutlanacak. Aralarında Prof. Dr. Korkut Boratav, Prof. Dr. İzzettin Önder, Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, Doç Dr. Cenk Saraçoğlu, Mustafa Sönmez, Güray Öz, Haluk Yurtsever gibi isimlerin bulunduğu 22 yazarın ortak eseri olan kitabın editörlüğünü ise Can Soyer gerçekleştirdi.

Aynı zamanda İleri Haber yazarı da olan Metin Çulhaoğlu’na armağan edilen kitap, İleri Kitaplığı tarafından yayınlanacak ve 10 Kasım Cuma günü okurlarıyla buluşacak.

Kitap için 10 Kasım Cuma günü saat 19:30’da İstanbul’da armağan töreni de gerçekleştirilecek. Şişli’de bulunan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’de gerçekleşecek etkinliğe Metin Çulhaoğlu’yla ve kitabın yazarlarıyla buluşmak isteyen tüm okurlar davetli.